in

Veckans playlist: bästa musiken just nu

veckans musik playlist

Varje vecka väljer Soraya Bay, aka VeckoRevyns musikgeni, både ny och gammal musik som hon lyssnar på just nu. Mer


Om du inte bor under en sten har du hört hyllningarna som haglat över Erik Lundins debutalbum, och jag tänker inte vara sämre. Zebrapojken är det första albumet på väldigt, väldigt länge som jag lyssnat på från början till slut utan att tröttna. En av vår tids viktigaste lyriker och artister kapar självklart en plats i veckans lista.

Jag är en sucker för pop, och tycker det är så himla tråkigt att pop förknippas så starkt med guilty pleasures. Som jag alltid säger – pop är bara pleasure! Det tar oss till min mest spelade låt just nu som är Hög med Darin. En riktigt bra radiodänga med tempo värd att sätta på repeat. I samma anda har vi även Molly Hammar och Big Narsties No Place Like Me och Veronica Maggios Kurt Cobain. Jag sällar mig till skaran som är lite trötta på att få höra samma sak från Maggio år ut och år in, men kom igen, Maggio är Maggio, det är mysigt och man känner sig som en tonåring igen. Honorary mention till Flumes samarbete med HWLS och slowthai, ett grime-track med ÖS!

Bland mina mest lyssnade har vi Djadja med franska Aya Nakamura, Juicy med Doja Cat, 3 STRIKES med BENNETT, och mycket, mycket mer. Enjoy.

Playlisten uppdateras varje måndag, så börja prenumerera nu!