in

Veckans bästa musik: den enda playlisten du behöver

veckorevyn spellista musik

VeckoRevyns Soraya Bay har snickrat ihop den ultimata spellistan för veckan. Prenumerera nu! Mer

Augustine har äntligen släppt uppföljaren till debutsingeln Luzon! A Scent of Lily går i samma upbeat indie-ton som föregångaren och även här får vi höra 22-åringens fantastiska falsetter. Om det är någon som kan få dysfunktionella relationer att låta härligt så är det Augustine. Det här är sista singel-släppet innan debut-EPn kommer ut senare i vår, och jag längtar mer efter den än varmare temperaturer.

KAYTRANADA har släppt DYSFUNCTIONAL tillsammans med VanJess, en typisk KAYTRANADA låt som blandar r’n’b med funk. Det låter takterass, det låter sommarkväll, det låter svettiga nätter på dansgolv. Precis det vi behöver just nu. Jessie Reyez fortsätter att skina i nya släppet Imported med 6LACK, Sarah Klang imponerar i Endless Sadness, och debutanten Esther kanaliserar sin inre James Blake á 2011 i Follow Me Home. Inte att förglömma: Lykke Li släpper tillsammans med Mark Ronson, en fantastiskt välkommen överraskning! En bra vecka för musikälskaren, helt enkelt.

Bland det gamla som går på repeat har vi bland annat Jacob Banks, Bad Gyal, och Nao. Märks det att listorna blir vårigare och vårigare?