in

På repeat: veckans bästa musik

janice

VeckoRevyns Soraya Bay väljer det bästa av det bästa bland nya musik-släpp och gamla godingar. Mer

Maj börjar gå mot sitt slut men Janice har bara börjat, och Hearts Will Bleed är namnet på hennes nya singel. Hennes första släpp 2019 är en rivig mix mellan r’n’b och pop, precis vad jag vill ha just nu. Hearts Will Bleed har allt som behövs för att bli en ordentlig sommardänga i stil med Younger av Seinabo Sey.

Jag hade egentligen inte tänkt se Lana Del Rey när hon gästar Lollapalooza i Stockholm under juni, men med släppet av hennes nya singel Doin’ Time har jag ändrat mig helt. Varje gång man tror att hon inte kan bli mer Kalifornien kommer hon och visar att jo, det kan hon verkligen bli. DJ Khaled har också han släppt nytt album med features som SZA, Post Malone, Travis Scott, och den nyligen tragiskt avlidne Nipsey Hussle. The National har även de släppt ett nytt album. I Am Easy To Find kanske inte bryter lika mycket ny mark som albumet Sleep Well Beast som släpptes 2017, men det är The National och jag älskar allt de gör, punkt slut.

Resten av listan är en livlig och härlig blandning av nytt och gammalt från bland annat Mark Ronson, Jacob Banks, THEY. och dvsn.

VeckoRevyns spellista uppdateras varje vecka, så se till att börja prenumerera nu!