in

Jennifer Lopez släpper film och musik – om kärleken till Ben Affleck

Jenniferlopez
Bildkälla: Jennifer Lopez på Instagram

Jennifer Lopez släpper ett nytt album och en tv-film om kärleken till Ben Affleck.

– Hela albumet är inspirerat av att han är tillbaka i mitt liv, säger hon till TT. Mer

Den 16 februari är dagen att markera i kalendern! Då släpper Jennifer Lopez sitt nya album ”This is me… now”. Albumet är en spinoff på hennes tidigare mästerverk ”This is me… then” som släpptes för 22 år sedan. Samma dag släpper hon även en tv-film, som är en slags minimusikal, på Prime Video.

Inspirerad av återföreningen med exet

Stjärnan avslöjar att hela albumet är en kärleksförklaring till Ben Affleck. Lopez tidigare album “This is me… then” var inspirerat av hennes dåvarande förhållande med filmstjärnan, till exempel innehåller albumet en låt som heter ”Dear Ben”. Nu, över 20 år senare, är paret ihop igen och det är alltså dags för ett nytt album om deras kärlek.

Stjärnor gästar i tv-filmen

Samma dag som albumet släpps kommer vi även kunna njuta av en tv-film fylld med stora stjärnor. Ben Affleck gör ett kort gästspel, tillsammans med andra stora namn som Post Malone, Sofia Vergara och Jane Fonda. Filmen är en mörk, fängslande historia om en kvinnas resa mot verklig kärlek. Regissören Dave Meyers har tillsammans med Jennifer Lopez skapat en film som hyllar den klassiska regnscenen i musikalen ”Singin’ in the Rain”.

Nu längtar vi till filmen och albumet!

Jennifer Lopez
Bildkälla: Jennifer Lopez instagram