in

Hanapee djupdyker i kändisars relationer i ny podcast

Hollywood Love Stories
Hanna Persson. Bildkälla: Pressbild

I Hollywood Love Stories tar Hanapee med oss bakom kulisserna hos några av våra mest älskade och skandalösa kärlekspar. Mer

Kan du inte heller få nog av kändisars relationer, kärlekstrassel och romansrykten? Då kommer Hollywood Love Stories garanterat vara något för dig! Den nya Podme-podden programleds av Hanna ”Hanapee” Persson, som bland annat varit programledare i SVT, har podcasten Surret, och driver ett populärt instagramkonto där hon delar med sig om sitt vardagsliv på ett kul sätt.

– Äntligen har jag fått grotta ner mig i kändisar som jag älskar! Massa nytt skvaller om våra mest älskade par och det ska bli så kul att få dela det med er alla, säger hon i ett pressmeddelande.

– Många av oss har läst rubrikerna, sett bilderna i kändismagasinen och på sociala medier, och nu berättar vi hela storyn bakom, med all sin romantik och alla dramatiska vändningar, tillägger Sebastian von Sivers, Head of Content på Podme, i ett pressmeddelande.

hanna
Hanapee. Bildkälla: Pressbild

När har Hollywood Love Stories premiär?

Det allra första avsnittet, som har premiär den 22 september hos Podme, handlar om Kim Kardashian och Kanye West. De efterföljande nio avsnittet kommer handla om kändisar som Jennifer Lopez och Ben Affleck, Britney Spears och Sam Asghari, och Olivia Rodrigo och Joshua Basset (för att bara nämna några!).