in

Alla artister som är klara för Gröna Lund i sommar

gröna lund priser
Bildkälla: Thomas Mowe / Unsplash

Sugen på att gå på konsert i sommar? Här är alla artister som är klara för Gröna lund i år. Mer

Konsertälskare unite! Varje sommar, från maj till september, bjuder Gröna Lund i Stockholm på en rad musikakter med några av Sveriges (och i vissa fall världens!) största artister. Förra sommaren fick vi se artister som Dua Lipa, Zara Larsson och John Legend.

Vilka artister spelar på Gröna Lund 2023?

Här är alla artister som hittills är klara för konsertsommaren 2023, vi lovar att uppdatera er efterhand som fler presenteras.

  • Macklemore, 11 maj
  • Hooja, 6 juni
  • Disturbed, 14 juni

Vilka öppettider gäller på Gröna Lund?

Under sommaren har tivolit öppet varje dag, men exakt från vilket datum det börjar gälla är i nuläget oklart. Sedan pandemin har man som besökare behövt förboka sitt besök, där man i samband med bokningen väljer om man vill gå dit på förmiddagen eller eftermiddagen. Du behöver även anmäla vilken tid du planerar att anlända till nöjesparken.

Allt om biljetter, inträde och priser

Om du planerar att besöka Gröna Lund många gånger i sommar kan det vara värt att investera i Grönan Live-passet, men om du dessutom vill passa på att åka karuseller under tiden är kanske Guldkortet något för dig. Här är det priser och biljetter som gäller:

  • Grönan Live-passet ger dig fri entré till alla konserter sommaren 2023. Passet kostar 399 kronor.
  • Guldkortet ger dig fri entré och fria åk hela sommaren. Kortet kostar 1699 kronor.
  • Ticket to ride är det vanliga entrépriset som varierar lite beroende på vilken dag du vill besöka tivolit, men runt 325 kronor. I priset ingår fria åk, däremot kan du behöva köpa till biljett för vissa attraktioner så som spökhuset.
Gröna lund öppettider
Bildkälla: Somruthai Keawjan / Unsplash

Vilka attraktioner finns på Gröna Lund?

På Gröna Lund finns olika varianter av den klassiska berg- och dalbanan. Där finns också ett spökhus, fritt fall och lustiga huset – och såklart massor av karuseller som är mer anpassade för barn. Under halloween får nöjesparken flera spökhus, och under vintern förvandlas tivolit till ett winter wonderland. På deras hemsida kan du läsa mer om vilka attraktioner som finns just nu.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.