in

Nu satsar vi på nätet – också!

4av8tico4m7gkvw4
index.xml

Hej och välkommen till ett härligt fullmatat nummer av VeckoRevyn! På sidan 33 i VeckoRevyn nr 9 kör vi årets första badmode. Hoppas att det inspirerar och guidar dig rätt i det enorma utbudet som finns! Och att det inte stressar dig alltför mycket (för jag vet, det kan det göra).

Mer

I stället för att dela upp bikinisar efter färger och trender har vi valt att dela upp dem efter kroppstyp. För det spelar ingen roll hur hett det är med guldig trekantsbikini (eller
hur snyggt den sitter på Karolina Kurkovas omänskliga Barbie-kropp) om den inte funkar på din kropp, så blir det aldrig bra.

Själv undviker jag att prova bikinis in i det sista, eftersom … ja, det helt enkelt är det värsta jag vet. Och då gillar jag ändå att shoppa nästan allt. Men bikinis: nej tack. Jag avskyr att stå där i provrumsljuset, avskyr att den söta, rödrandiga bikinin inte ser likadan ut på mig som på modellen i annonsen. Och varje år förbannar jag mig själv för att jag inte hunnit skärpa mig med träningen, den där himla hälsosamma maten jag aldrig hinner laga och allt som skulle vara tiptop-trimmat till sommaren. Kort sagt: beach 2007-ångest. Samma sak varje år. Egentligen är det lite idiotiskt. För det är inte så att ångesten gör saken bättre. Jag ser ju ungefär likadan ut i min bikini varje år. Och visst hade jag rätt kul förra sommaren … och sommaren innan dess. Och – du fattar. Så skitsamma. På med bikinin. Ha kul. Eller gör som jag: köp utan att prova …

VeckoRevyn är er tidning, vi lyssnar på er. Extra stolt är jag därför över att presentera jobbet på sidan 20, där vi listar Sveriges 10 hetaste filmkillar. Ni VR-läsare har nämligen hört av er och krävt mer ögongodis i tidningen. Håll till godo! Dessutom rasar det in sexfrågor, om högt och lågt. Vi samlade 66 stycken av de vanligaste och här ser du resultatet.

På nätet händer det också grejer. Jag kommer från och med sommaren att fokusera helt på VeckoRevyns stora nätsatsning. För trenden är tydlig – ni VR-läsare kräver en grymt bra tidning på nätet.
Nätet kan inte längre behandlas som ett ”sidoprojekt” som skuffas undan i ett hörn av den stora VR-redaktionen, det vore idiotiskt.
Nätet är viktigt, nätet måste vi ta på allvar och satsa på, precis som vi gör med papperstidningen. Därför drar jag igång en helt egen redaktion som ska genomföra alla spännande planer och idéer vi har. VeckoRevyn är först på plan med detta, så det är verkligen spännande. Målet är att bygga upp Sveriges bästa ”lifestyle”-galleria på nätet, där du får allt du
älskar med VeckoRevyn – i daglig dos. Det ska vara snabbt, coolt och kreativt. Hög trendfaktor. Högt tempo. Bäst av allt? Det ska bli grymt bra och det är alldeles gratis!
På nätet hamnar också du som läsare i fokus, där är det upp till dig att synas, höras och tycka till. Där har du chansen. Redan nu är många aktiva på våra VR Forum, men det kommer mera. Chat, bättre bloggar, hitlistor, fototävlingar, mobila funktioner … Självklart jobbar vi (med Emma Sundh i spetsen) vidare med vår webb-tv-satning VRTV, som redan är en succé. Missa inte det!
Vi kommer självklart att ses i tidningen också framöver, men kanske ännu mer på nätet. Hoppas att ni hänger med dit. Trevlig läsning!

PS1. Sugen på ännu mer sminktips och kärlek? Du har väl inte missat att du dagligen får svar på skönhetsfrågor i Lisens fina blogg? Och att allas vår Hannah bloggar personligt om sex, kärlek och relationer.

PS2. Har du idéer kring VeckoRevyns stora nätsatsning? Vad vill du ha på vår nya webb? Vad vill du ser mer av? Hör av dig till mig snarast!