in

Mina eller våra sommarplaner?

4av8tico4m7gkvw4
index.xml

”Och vad har ni för sommarplaner då?”
Nya paret. Eller stopp, vaddå paret? Okej, sova ihop i tre nätter i rad, sms:a fem gånger om dagen och … Men när är man ihop egentligen?

Mer

Frågan blir plötsligt akut när den till synes harmlösa frågan om sommar­planer kommer upp runt bordet på middagen ute på stan.
”Jo, jag vet inte … Jag hoppas att jag hinner vara lite på Marstrand, typ”.
”… Och kanske hittar vi på något?”, fyller han i.
Hjälp. Han skruvar lite på sig, hon drar upp mobilen (nej, det har inte kommit något nytt sms, men något måste man ju göra av händerna, när det plötsligt blev jättekonstigt att hålla i hans under bordet).

Härliga, underbara sommar. Men den SKA planeras. Det är banne mig inte enkelt. Och det kan vända tvärt. Som när planerna på den hysteriska singel­sommaren omkullkastas på en sekund när en av singelkompisarna motvilligt erkänner att det ”kanske blir svårt att hinna” den där strandveckan i juli. Och nej, det har faktiskt ingenting att göra med att hon blivit störtkär och kanske, kanske hoppas på
att komma i väg någonstans med honom. Right. Singelkompisarna fattar läget – men suckar.
Det är inte mycket bättre med etablerade paret som måste göra ALLT ihop, och när man väl får med henne på en partyhelg med tjejerna har hon ”glömt berätta” att hon måste avvika på lördagen eftersom hans kompisar har grillfest. Som hon måste gå på? Jaha.
Min sommarstrategi 2007: att haka på allt som låter kul, hinna med så mycket som möjligt och vara så mycket jag kan på Marstrand (med familjen och speciellt min systerdotter Kitty!).   

Jobbmässigt är min sommarplan att rivstarta vårt stora nätprojekt Veckorevyn.com. Den nya nät­redaktionen är på plats här på Sveavägen och vi jobbar för fullt med att ge dig din dagliga trendkoll på nätet. Ute eller inne? Rätt eller fel? Helgens premiärer och kvällens bästa tv? Du får allt på nya Veckorevyn.com.
Här i papperstidningen tar Louise Bratt över som chefredaktör, men jag kommer att dyka upp lite här och där. Ändå vill jag passa på att säga tusen tack till alla grymma VR-läsare
därute. Mina ett och ett halvt år som chefredaktör för er tidning har varit otroligt roliga. Hjälp vad mycket jag har lärt mig!
Okej, ha en riktigt skön sommar. Kanske ses vi på Match race i Marstrand eller på tennisveckan i Båstad?
Haffa mig i så fall, kom fram och hälsa!
Och glöm inte, det är NU det börjar …