in

Jag vägrar diskriminera analsex-älskare!

SEX och KÄRLEK. Jag får väldigt sällan arga, anklagande eller ens kritiska mejl från er läsare. Däremot brukar jag få veta att jag är en positiv förebild med sunda värderingar och med vettiga saker att säga. Förutom när jag nämner ordet analsex. Då ramlar det in spott och spe och jag får snarare höra att jag är förkastlig än sund. Men det kommer inte från er läsare. Nej, det kommer från era arga mammor.

Mer

mg 8988

Det är som om själva ordet analsex utlöser någon slags oförklarligt hat, för vad som än står är kritiken densamma. Jag driver deras stackars döttrar i fördärvet genom att tvinga er att ha analsex … genom att svara på era frågor och därmed ge er förutsättningar att faktiskt ha analsex på rätt sätt. Vad jag har svårt att förstå är hur en total diskriminering av er som vill ha analsex – genom att bara skyffla ner era frågor rakt i papperskorgen, skulle förmedla något bra?
Det är superviktigt att ni som är nyfikna på att prova analsex – men inte är riktigt säkra på hur detta ska gå till – känner att ni kan fråga mig om det utan att jag börjar hojta om förslappade ringmuskler och kvinnligt förtryck. Visst finns det risker med analsex.
Just därför är det ju så viktigt att jag svarar korrekt på frågorna. Om jag, enligt mammornas önskan, endast skulle yrka på mina läsares avhållsamhet från analsex är jag orolig att antalet förslappade ringmuskler skulle bli betydligt fler … För vem avstår från något man är nyfiken på för att mamma säger det? Nej, just det.
Vad gäller kvinnoförtryck är det självfallet viktigt att man aldrig ställer upp på analsex utan att verkligen vilja det själv, men jag vet inte varför jag genast ska förutsätta att det handlar om en stackars förvirrad, förtryckt och förlorad flicka. Hallå, det finns faktiskt massor av tjejer som
faktiskt njuter av analsex! Lite, ibland eller mycket. Nej, rent förkastligt vore det att minimera alla dem och förvisa analsex till snuskhumrar och perversa mansgrisar.
Så ser inte verkligheten ut.

Verkligheten är att tjejer blir mer och mer självsäkra sexuellt och mer sugna att på eget initiativ prova på sådant som kanske tidigare varit tabubelagt. För detta kan jag inte göra annat än att hurra, för jag tycker att det är fantastiskt! Jag anser att det är sunt att vara nyfiken på sin sexualitet, och tycker att ju mer du provar, desto mer lär du dig om vad du gillar, och inte gillar. Och, sorry mammor, jag tänker inte på några villkor bidra till att återinföra tabut, och på så sätt skambelägga alla dessa analsexälskande, eller nyfikna, tjejers sexualitet. Däremot kommer jag att göra mitt allra yttersta för att se till att ni vet att ni bara ska göra det för att ni själva vill och att ni kan fråga mig om ni är osäkra.
Och oroa er inte, jag glömmer aldrig att understryka att lika coolt som det är att ta för sig, är det att säga nej. Och jag vågar säga nej till dem som tycker att jag ska
utesluta ordet analsex ur VeckoRevyn.
I stället får du i VR nr 11 all information du kan tänkas behöva eller vilja veta om analsex, vare sig du är nyfiken på att prova, van analsexutövare eller aldrig kan tänka dig något värre. Nej, nu måste jag springa till dataavdelningen och skaffa en expanderad mejlbox …