in

Snart kan One Direction återförenas

one direction
Bild: marcen27 / Flickr

Snart är det tio år sedan One Direction bildades och fem år sedan de splittrades. Nu ryktas det om en återförening. Mer

Äntligen lite glada nyheter till alla One Direction fans! Det har gått några år sedan medlemmarna i bandet beslutade sig för att lägga ner för gott. Men nu avslöjar Liam Payne, i en intervju med The Sun, att en återförening kan vara på gång. I sommar är det tio år sedan bandet bildades, och vad skulle vara ett bättre sätt att fira det på än en återförening?

Först ut att lämna bandet 2015 var Zayn Malik. Året därpå splittrades resten av bandet – Liam, Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan – och sedan dess har alla satsat på sina egna karriärer som soloartister.

Till The Sun säger Liam att han, Harry, Niall och Louis har pratat en hel del de senaste veckorna. Han är förtegen, men säger att:

– Det finns olika saker som vi jobbar på, och som vi hoppas kunna genomföra.

Huruvida Zayn är en del av de nya planerna säger Liam ingenting om, men enligt Page Six har Liam, Harry, Niall och Louis börjat följa Zayn på Twitter. Det är oklart när de avföljde honom, men dessa nyheter inger helt klart en hel del hopp!

Enligt Page Six kommer återföreningen inte ske i form av en turné (kanske inte helt förvånande i dessa tider), men det kan röra sig om en ny singel. Vad det blir återstår att se!