in

Klassisk och tidlös inredning för det lilla hemmet: 9 produkter vi vill klicka hem nu

inredning-klassisk

Har du idéer på att piffa till hemmet i vinter? Satsa på tidlösa klassiker – de håller år ut och år in och är därmed också bättre för miljön. Mer

Visst, inredning kan vara kul att byta ut då och då. Vissa håller bara en säsong (om man ska gå efter trender), men sen finns det också riktigt tidlösa klassiker som håller år efter år. Allt från designprodukter till prylar i mer i neutrala kulörer. Funderar du på att styla om hemmet eller kanske komplettera det med något tidlöst och vackert så kan vi rekommendera några produkter här under.

Klassiskt och tidlöst hemma – inredning som håller länge

tidlös inredning – riktiga klassiker1. Svart och snygg tidningsställ att ställa fram alla VeckoRevyn-tidningar i. Kommer från Minus Tio. Läs mer och köp här.
2. Enkel svart vas från Iittala att ställa en vårig bukett i. Läs mer och köp här.
3. Värmande och mjuk pläd från Klippan Yllefabrik. Perfekt i tv-soffan eller över täcket när det är kallt. Läs mer och köp här.

inredning-24. En apa från Kay Bojesen är både klassisk och tidlös att ha i hemmet. Visst vill du ap-solut ha en likadan hemma hos dig? Läs mer och köp här.
5. Som en dröm! Den här lampan från Eos har blivit en riktig klassiker i många hem. Läs mer och köp här.
6. Ljusstaken Liljan från Skultuna är en riktig designklassiker. Inte så konstigt med tanke på det snygga formen. Läs mer och köp här.

inredning-3
7. Snygg inredning till crazy plant ladyn! En plantlåda från Ferm Living att ställa alla gulliga växter i. Läs mer och köp här.
8. Hays numera klassiska trähand fungerar både att ställa i hyllan som inredning men också att hänga sina snyggast smycken på. Läs mer och köp här.
9. Ljusstaken Season från George Jensen har en flytande och elegant form och rena linjer. Så snygg att dekorera inför exempelvis jul och midsommar. Läs mer och köp här.