in

Kissie dissar Blondinbella

kissie

Blondinbella dissas öppet av Kissie. Har bloggkriget startat?

Mer

På fredag äger ”Kissies” Alexandra Nilssons, 17, och gaybloggaren Amir Akroutis, 18, julfest rum. Vi tog ett snack med Sveriges näst populäraste privata bloggare, som även passade på att dissa Blondinbella.

Du ska ha julfest, berätta mer om den!
– Vi bestämde oss bara för några veckor sedan. Egentligen ville jag ha en Halloweenfest, men det var tajt om tid, så det blev en julfest istället.

Du är 17 år gammal, kommer det att serveras alkohol på festen?
– Ja, det gör det. Men jag kommer ha en vakt vid min sida hela kvällen som ser till så att jag inte dricker. Mycket för att mina läsare inte tror att jag kommer att kunna hålla mig i skinnet och inte smyga iväg och dricka. Sen så blir det 18-årsgräns i dörren.

Blondinbella drog tillbaka din inbjudan till hennes födelsedagsfest. Hur reagerade du då?
– Blev mest trött. Först fick jag inte ens komma, och sen så fick jag en inbjudan. Då skrev hon att det blivit ett ”misstag” i sin blogg och att jag inte alls skulle få komma. Då skrev jag att hon var omogen.

Du har valt att inte bjuda henne. Kommer det att bli en ”bloggattack” från Blondinbellas sida?
– Jag tror inte att hon vågar det. Hon har medvetet slutat använda sig av mitt namn. Hon vill inte ge mig gratis-pr, och känner nog konkurrens. Jag har växt snabbare som blogg än hon gjort.

”Blondinbella kan inte växa mer som bloggare”

kissie

Ger inte du henne gratis publicitet genom att inte bjuda henne?
– Blondinbella är uttjatad och kan inte växa mer som bloggare. Hon har gett det hon kan. Folk börjar bli trötta på henne.

Kan du inte skicka en inbjudan för att sedan dra tillbaka den?
– Nej, jag tycker att hon kan få hålla på med sådana barnsligheter.

Okej, Blondinbella får inte komma, men hur gör jag för att gå på festen?
– Du mejlar mig, så sätter jag upp dig på listan, först till kvarn. Inträdet är 100 kr.

Julfesten äger rum fredagen 19 december på nattklubben Victoria vid Kungsträdgården i Stockholm. Bloggare som Alex SchulmanLinda Rosing och vinnaren av Årets Blogg 2008 i Blog Awards Kenza Zouiten är bjudna.