in

Kimberly får inte detja Tommy – för pappa

kimberly stewart chelsea fc part bulls 3btnd
Kimberly får inte detja Tommy – för pappa

Kimberly Stewarts pappa, den gamla rockräven Rod Stewart, gillar inte att dottern dejtar den 17 år äldre bad boy-trummisen Tommy Lee

Mer

kimberly stewart out with tommy le bulls

Hollywoods senaste par – kändisdottern/modellen Kimberly Stewart, 27 och Mötley crüe-trummisen Tommy Lee, 44 – har synts ute i vimlet vid ett flertal tillfällen de senaste veckorna.

Med tanke på deras tidigare kärlekspartners är det kanske knappast förvånande att de båda fattat tycke för varandra – Tommys svaghet för blondiner är välkänd sedan han haft ihop det med kända guldlockar som ex-frun Pamela Andersson, skådisen Tara Reid och porrstjärnan Jenna Jameson. Kimberly i sin tur har dejtat både Hollywood-heartbreakern Calum Best och varit förlovad med Mischa Bartons ex, rocksångaren Cisco Adler.

Men någon som inte gillar dotterns nya pojkvän är Kimberlys pappa – den gamla ”Da Ya Think I’m Sexy”-sångaren Rod Stewart, som var i Stockholm och spelade så sent som förra veckan. Australiensiska magasinet NW rapporterar att nygifte Rod blev så upprörd över alla bilder i tidningarna på dottern och Tommy att det nästan förstörde hans smekmånad med nya frugan Penny Lancaster.

Hmm, med tanke på att det skiljer hela 26 år mellan Rod och frugan Penny bör det väl knappast vara åldersskillnaden mellan Kimberly och Tommy som gör att Roddan inte tycker att Tommy är en bra pojkvän för hans dotter, eller?