in

Kim Kardashian hotad med pistol på hotellrum – av män utklädda till poliser

kim kardashian rånad på hotellrum i paris

Kim Kardashian blev natten till måndag rånad på sitt hotellrum i Paris. Två män utklädda till poliser hotade henne med pistol. Mer

Kim Kardashian var under förra veckan i Paris för att bevaka modeveckan och bodde då på hotell.

Det var natten till måndag som två män utklädda till poliser tog sig in i Kim Kardashians hotellrum och hotade henne med vapen.

Kim Kardashian hade under dagen varit aktiv i sociala medier och bland annat önskat sin bror Rob Kardashian och hans fästmö Black Chyna en ”happy babyshower”.

Därefter tog kommunikationen slut. Och strax därpå avbröt Kim Kardashians man Kanye West en konsert i New York på grund av en familjekris.

Fransk polis betecknar just nu händelsen som rån och ska till AFP ha sagt att rånarna fick med sig smycken värda miljoner dollar.
Enligt Kim Kardashians talesperson är stjärnan fysiskt oskadd, men i djup chock.

Blev utsatt för attackförsök tidigare i veckan

Tidigare i veckan blev Kim Kardashian antastad på gatan i Paris när en man, Vitalii Sediuk, försökte kyssa hennes rumpa. Då lyckades Kardashian livvakter mota bort honom och brotta ner honom på marken.

Läs också: ”Kalla inte Vitalii Sediuks handlingar för ”pranks” – han skrämmer och skadar kvinnor”

Uppdaterad 11.35:

Enligt uppgifter till The Mirror ska det ha varit fem män som bröt sig in i stjärnans rum efter att ha blivit ledda dit av nattvakten som de satt handklovar på och hotat.

Kim Kardashian ska ha blivit bunden och därefter inlås på toaletten medan männen rånade sviten.