in

Kim Kardashian berättar för första gången om rånet: ”Trodde de skulle våldta mig”

kim kardashian ran

I söndagens avsnitt av Keeping Up With The Kardashians berättade Kim Kardashian för första gången om när hon blev rånad i Paris. Mer

3 oktober 2016 tog sig två män utklädda till poliser in i Kim Kardashians bostad i ett hotell i Paris, där hon var för att följa Fashion Week. Kim Kardashian var ensam i bostaden när rånarna dök upp och i avsnittet berättar Kim att de band henne och tejpade för hennes mun.

– Han tejpade för min mun och sen tog han tag i mina ben, och jag hade ingenting på mig under morgonrocken, han drog mig mot fotänden av sängen och jag tänkte ”det är nu han kommer våldta mig”. Men det gjorde han inte, säger Kim Kardashian i programmet.

Under rånet hotades Kim med en pistol mot huvudet och blev slutligen instängd i badrummet medan rånarna plockade på sig hennes smycken, bland annat hennes förlovningsring på 20 carat. Totalt stals smycken till ett värde av 10 miljoner dollar. Kim Kardashian berättar att hon under hela rånet trodde att hon skulle bli mördad och att hennes syster Kourtney, som också befann sig i Paris, skulle hitta henne och hon bad till Gud att Kourtney skulle kunna få ett normalt liv efter att hittat Kims döda kropp i sängen.

Reaktionerna, som till stora delar bestod av hån, började direkt att spridas. Många menade att Kim Kardashian hade sig själv att skylla för rånet eftersom hon så publikt ”skyltat” med sin rikedom. Efter rånet tog Kim Kardashian en paus och försvann helt från sociala medier i tre månader. Kim Kardashian har berättat att hon tror att hennes aktiviteter i sociala medier gjorde att rånarna kunde kartlägga henne och att de, på grund av en Snap som hon skickade, visste att hon var ensam hemma. I nuläget har tio personer åtalats för rånet.

När rånet ägde rum spelades den säsong av KUWTK som nu sänds in, och trots att kamerorna inte var med på plats i Paris så finns det mycket material filmat som rör rånet. Till exempel har Kims återkomst till USA spelats in och ett samtal där Kim och Kanye West pratar om händelsen var med i söndagens avsnitt.

Här kan du se Kim Kardashian själv berätta om rånet. Den nya säsongen av KUWTK har inte börjat sändas i Sverige än.