in

Kenza: ”Hon ska göra min drömklänning!” (Och såhär ska den se ut!)

kenza klanning

ÄNTLIGEN har Kenza skrivit sitt första riktiga inlägg om planerna inför bröllopet. Efter att ha haft sitt första möte med bröllopskoordinatorn avslöjar Kenza att det nu är klart: Ida Sjöstedt kommer att designa bröllopsklänningen! Mer

Det var igår som Kenza bekräftade i sin blogg det som flera redan hade anat:
”Som många av er redan har gissat så kommer ingen mindre än Ida Sjöstedt göra min bröllopsklänning. Det känns helt fantastiskt!!!”

Inlägget på bloggen var fyllt med inspirationsbilder. Visst går det att gissa på ett ungefär hur klänningen kommer att se ut? ?

kenza brollop
Bild från kenzas.se

Det var på Kenzas 25-årsfest i april som pojkvännen Aleks Subosic tog det stora steget och friade till sin kärlek. Bloggerskan publicerade på Instagram hur han gick ner på knä och ställde frågan inför alla på festen och vi skrev om det här. 

”Jag vet EXAKT vad jag vill ha!!”

Kenzas följare har tidigare fått se en 1.01 karats diamantring och om allt går enligt planerna kommer bröllopet att hållas nästa sommar.

Thank you @alexandrakallner for my new nails, they look pretty with that stone….. ??

Ett foto publicerat av Kenza Zouiten (@kenzas)

Även om det är många dagar kvar till den dagen verkar hon fast bestämd för vilken typ av design hon har tänkt sig:
”Jag tänkte skriva att jag inte har någon aning om hur jag vill att min klänning ska se ut, men vem försöker jag lura haha. Jag vet EXAKT vad jag vill ha!! Men jag skulle ändå vilja prova lite olika modeller innan jag och Ida sätter oss ner och skissar på min klänning.”

Vi på VeckoRevyn längtar efter, vad vi tror kommer bli, 2017 års mest magiska bröllop och kommer följa Kenzas planering med spänning. ❤️

Sugen på mer brudmode? Då ska du klicka in till vår systersajt Damernas Värld som har listat de vackraste bröllopsklänningarna från modeveckan för brudklänningar 2017!