in

Kendall Jenner och Gigi Hadid råkade ut för photoshopmiss – du kommer inte tro det när du ser det

gigi hadid och kendall jenner

Photoshopade omslag och bilder inuti magasin är inget nytt, men vi trodde att den värsta vågen av överretuscherade bilder var över. Men om man ska tro W Magazine så är det hetare än någonsin att göra om modeller. Mer

W Magazines 10 års-jubileumsnummer har supermodellerna Kendall Jenner och Gigi Hadid fått fronta för ett reportage som kallas ”placebo pets”. Konstnärerna Lizzie Fitch och Ryan Trecartin teamade upp med fotografen Ryan Kibler för att skapa modereportaget, och tanken grundar sig i vem som skulle överleva om jorden invaderades av överlägsna aliens. Svaret blev ”de vänligaste”, som skaparna tycker är våra husdjur. Alltså fotades Kendall och Gigi som människoliknande husdjur.

Och nej, det är inte det märkligaste kring denna plåtning. Det som dragit blickarna till sig är istället Gigi och Kendalls knän, eller snarare avsaknaden av knän. Deras ben har nämligen retuscherats så mycket att de ser ut att komma direkt ur en Barbie-box.

image
Bild W Magazine

Det är oklart om detta är medvetet för att det ska passa in i ”temat”, eller om det är ännu en photoshop-miss. Men faktum kvarstår: det ser helt galet ut!