in

Kendall Jenner visar sin flawless makeup-rutin – och den tar bara två minuter!

kendall jenner smink dragare

Står du alltid för länge framför spegeln på morgonen och kladdar med mascara och foundation? Kolla in Kendall Jenners tvåminuters-sminkning! Mer

Om man hade fått välja en person att byta face med hade ju Kendall Jenner garanterat varit en kandidat. Och efter att ha sett hennes makeup-rutin som inte tar mer än två minuter inser man ju hur mycket lättare ens morgon hade varit.

Kendall börjar med att lätt applicera foundation och berättar att hon inte gillar en kakig look. En sak jag och Kendall har gemensamt med andra ord, så det är ju alltid något?

Hon delar med sig av små knep och avslöjar också varför hennes systrar gömde alla pincetter som fanns i huset när hon var yngre.

Kendall berättar att hennes favoritprodukt är bronzer som hon använder både för att definiera sina drag och ögonskugga. Vem älskar inte produkter man kan multi-använda?

Kolla in Kendalls makeup-rutin här nedan!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss