in

Kelly Osbourne förlovad!

kelly
Kelly Osbourne förlovad!

Nu bekräftas förlovningsryktena…

Mer

kelly2

Kelly Osbourne med sin fästman Luke Worrall.

Förlovningsryktena startade för två månader sedan när diamantringen på vänstra ringfingret fastnade på bild. Nu är det alltså bekräftat, Kelly Osbourne, 23, och modellen Luke Worrall, 18, har förlovat sig efter sex månader tillsammans.

”Förlovningen är ingen överraskning”

kelly3

Familjen Osbourne får tillökning.

– Kelly och Luke har visat att de älskar varandra, så förlovningen är ingen överraskning. De har funderat på att gifta sig, är seriösa och vill tillbringa resten av livet tillsammans, säger en vän till paret till The People.

Vem är Luke Worrall?

luke

Luke med Agyness Deyn.

Luke Worrall är den 18-åriga modellen som upptäcktes efter åkt skateboard i London.
– En agent frågade mig om jag var intresserad av att börja. Resten är historia, säger han.
Nu är han signad med modellargenturen D1 Models. Trots att Luke bara arbetat som modell i drygt ett år har han gjort ett flertal prestigefyllda uppdrag för bland annat Marc Jacobs och franska Vogue. Luke har även kallats för den manliga motsvarigheten till Agyness Deyn

Kelly Osbourne är dotter till hårdrockslegenden Ozzy Osbourne och hans fru Sharon Osbourne. Det var först under sin medverkan i MTV-såpan The Osbournes karriären tog fart. 2002 släppte hon covern ”Papa don’t preach”. Nu kan hon även titulera sig som designer med egna klädkollektionen Stiletto Killers och skådespelare efter medverkan i serien ”Life As We Know It”.