in

Katrin: Ikväll festar jag med Elin Kling

dragarepartypanelen28
Katrin: Ikväll festar jag med Elin Kling

En superbloggare, en rockstjärna och en praktikant – Partypanelen är lös!

Mer

Katrin Schulman

Vad gör du i helgen?
– Idag ska jag på en 25-årsfest till Elin Kling och Tora Svensson som fyller 25! På lördag ska jag äta middag med goda vänner Klas och Josefine hemma hos dem.
Vem vill du gå på hemmafest hos?
Josefin Craaford. Jag kan tänka mig att hon är kul att festa med. Hon är
säkert med på att dansa och sjunga och dricka lakrits-shots!
Vad lyssnar du på mest just nu?
– Melodifestivalen. Jag älskar schlagers så nu är det det som gäller! Snart kan jag alla låtar och då tröttnar jag på det. Då byter jag och lyssnar på 80-tals musik.
Ditt bästa partyknep?
– Alla får ett stearinljus i sin hand. Sen dansar man och sjunger till gamla schlagers tills man är dyngsvettig. Sen sminkar man sig på nytt och så går man ut. Aspeppad!
Vad kör du för outfit ikväll och på lördag?

Jag har köpt ett par tokutsvängda ACNE jeans. Den supertrendiga killen i butiken lyckades övertala mig om att kapa dem så att de är lagom korta för att få till ett shwung nertill! Till dessa har jag ett par svarta stiletter och nån blus.

Katrin Schulman bloggar på Stureplan.se

Katrin med maken Alex på Elle-galan i vintras.

Elin Aram

Vad gör du i helgen?
– Ikväll spelar jag fet ghettotech i en svettig källare på en hiphopklubb som heter Knas i Uppsala. Imorgon ska jag på maskeradbal i 1700tals-kläder och gå på Operan. Det blir en helt sjuk helg.
Vem vill du gå på hemmafest hos?
Marie Antoinette nu när jag ändå är inne på 1700tals-temat. Jag tänker mig ett heltstekt spädgris och gräddiga bakelser i överflöd. Och så en gräddig bakelse till klänning förstås.
Vad lyssnar du på mest just nu?
– Förutom alla sorters ghettotech med grova  texter, bli det blir mycket Digitalism med deras album Idealism. Asbra peppande låtar som gör att man går i rask takt till tåget på morgonen.
Vad kör du för outfit ikväll och på lördag?
– Ikväll nere i källaren blir det mina nya fulfina skor från Forever21 och en stor t-shirt, strumpbyxor till der, det är nästan onödigt med smink för det kommer ånga bort första timmen. Imorgon blir det en pompös balklänning, en överväldigande mask och långa sidenhandskar!  Jag skulle vilja våga ha en pudrad peruk, men det känns lite läskigt och ofräscht tyvärr.

Elin Aram jobbar på Veckorevyn.com

elin

Elin på sin egen klubb Modem i Uppsala.

Maria Andersson

Vad gör du i helgen?
Ikväll bjuder koreanen i gröndal på middag, även känd som Johanna i Sahara Hotnights, hon gör nämligen helt fantastiska koreanska pannkakor. Efter middagen drar vi och kollar lite shoegazeig garage på Landet där The Early Days spelar. På lördag vill jag släpa med någon på bio och se ”Into the wild”.
Vem vill du gå på hemmafest hos?
Vem som helst med en stor bakgård och varm vårsol, förslagsvis min kompis Karin.
Vad lyssnar du på mest just nu?
– 
Nick Caves gamla The Boatman’s call och Håkan Hellströms senaste sak.
Ditt bästa partyknep?
Lyssna på Aerosmith och gör hemmapoppade popcorn med Tabasco.
Vad kör du för outfit ikväll (fredag) och på lördag?
Ikväll blir det mina japanska rosa kostymbyxor till randig skjorta med rosett i halsen från minimarket. Väldigt Maja gräddnos. Imorgon tar jag på mig nya varjedagjeans från lips.   

Maria Andersson sjunger i Sahara Hotnights.

saharafest

Maria Andersson och Sahara Hotnights på partaj!