in

Kates babylängtan

Supermodellen Kate Moss vill ha en baby med fästmannen Pete Doherty, enligt rapporter. Modellen, som lanserade sin Topshop-kollektion i veckan, sägs vara desperat efter att bilda familj med Babyshambles-frontmannen.

Mer

– Alla är så insnöade på giftermål och när vi ska gifta oss. Men allt det där spelar ingen roll. Det som räknas är att bilda familj och vi behöver det bandet som ett barn skapar mellan två människor. Pete skulle bli en rolig pappa, sägs Kate ha sagt till en väninna enligt brittiska Daily express.

Kate, 33, har redan fyra åriga dottern Lila Grace från ett tidigare förhållande. Kate är övertygad om att en baby skulle cementera Pete och hennes kärlek.
– Vi har vår musik tillsammans och vi skriver låtar till en ny skiva, men en baby skulle bli det verkliga klistret emellan oss. Lila är värd en lillasyster, har Kate tydligen sagt.

Pete har varit inne på rehab för sitt drogmissbruk ett flertal gånger. Han har sedan tidigare treårige sonen Astile med exkexet Lisa Moorish. Det sägs dock att Petes umgängesrätt med sonen är begränsad på grund av hans droganvändande.
Förra året ska Lisa, som även har dottern Molly med Oasis-sångaren Liam Gallagher, ha sagt att Pete var tvungen att skärpa till sig om han skulle få umgås med sin son över julhelgen.

Kate insisterar dock på att Pete är underbar med Astile och tror att et tnytt barn skulle få honom att sluta helt med droger.