in

Kate får kicken

kateledsen
Kate får kickenKate_moss, Agent_Provocateur, kicken, förlorat, kontrakt, modell

Kate Moss förlorar sitt modellkontrakt till Agent Provocateur – för andra gången.

Mer

kate

Kate i senaste Agent Provocateur-kampanjen.

Det var förra året som det rapporterades att Kates kontrakt inte förnyades på grund av spänningar mellan henne och underklädeskedjan Agent Provocateurs grundare Serena Rees. Tvärtemot fick Kate istället uppdraget att modella för en bröllopskampanj i år istället vilket tog död på ryktena.
Men nu ser det det inte ut som att Kate får fortsätta för företaget överhuvudtaget.
– Alla är överraskade. Kates bilder fick bra respons, men cheferna ansåg att det var dags att gå vidare. De vill ha ett nytt, fräscht ansikte och fann den perfekta kandidaten, uppger en källa till Femalefirst.

Vem tar över jobbet som underklädeskedjans modell?

Jo, 20-åriga Alice Dellal, en skandalomsusad brittisk it-girl som tillsammans med kändisdöttrarna Peaches och Pixie Geldolf sakta men säkert jobbar sig upp inom Londons kändiselit.
Det eftertraktade kontraktet är värt nära sex miljoner kronor.

Är detta slutet för Kate?

kate2

Det här är inte första gången Kate blir snuvad på ett jobb. Oturen började med att H&M valde att inte publicera de redan tagna kampanjbilderna för en klädkollektion i samband med drogskandalen för tre år sedan. Supermodellen Naomi Campbell ersätter Kate som modell för Yves Saint Laurents kampanj i höst och Agyness Deyn fick tidigare ta över Kates plats i Burberrys kampanjer.