in

Kändisarnas fobier

fobidrag
Kändisarnas fobier

Vem är extremt rädd för clowner? Vem klarar inte av bomull och vilka kändisar avskyr att flyga?

Mer

fobihaj

Poolfärgad klänning går bra, men inte ett dopp…

Visste du att Christina Ricci är extremt rädd för att bada i swimmingpool? Hon är livrädd för att en haj ska simma in i poolen genom en lucka och äta upp henne.

fobifarg

Nu har vi äntligen fått en förklaring till Billy Bobs ständigt mörka klädval…

Billy Bob Thornton, ni vet Angelina Jolies ex, lider av något så konstigt som färgfobi. Han klarar inte av ljusa färger. Dessutom vägrar han att säga sina barns namn högt eftersom han är rädd att sända en förbannelse över dem.

fobiclown

Det finns något ont med clowner menar Johnny Depp.

Johnny Depp lider, olyckligt nog, av tre fobier. Han är otroligt rädd för spindlar, spöken och framförallt clowner.
– Det är något med deras målande ansikten och fejkade leenden. Det verkar som att mörker och sann ondska lurar under ytan, har han sagt i en intervju.

fobibomull

Ingen bomull i närheten? Bra, då kan Cheryl Cole vara lugn….

Girls Aloud-stjärnan Cheryl Cole berättade tidigare i veckan att hon lider av fobi för bomullsvadd. Sångerskan tycker att det är så obehagligt att hon inte klarar av att gå till tandläkaren om han använder bomull.
– Jag hatar bomullsvadd och använder det aldrig, inte för att ta bort smink eller någonting. T.o.m när jag fixar mina naglar måste de använda näsdukar. Bara känslan av bomull… det gnisslar. Urgh. Jag står inte ut med det!

fobiflyga

Jennifer Aniston befinner sig hellre på röda mattan än i ett flygplan…

Fobi för att flyga är något som många kändisar delar. Colin Farrell, Jennifer Aniston och fotbollsspelaren Wayne Rooney har alla erkänt att de är extremt flygrädda. Wayne kallas t.o.m Mr T av sina lagkamrater efter karaktären i TV-serien A-Team som var känd för sin flygrädsla.

Har du någon fobi? Kommentera!