in

Kändisarna leker ”Jag har aldrig…”

jagharaldrig

Smitningar från dejter, fel namn vid sex och dumpningar via sms. Vem har gjort vad i vår kändispanel? Cissi Wallin, Egoina, Knappen och Cimon Lundberg träffades för att leka ”Jag har aldrig”.

Mer

Jag har aldrig...
… Smitit från en dålig dejt

Cissi: Jo, det har jag gjort! Jag hade bestämt mig för att bara träffa bra och stabila killar, så jag dejtade en kille som pluggade till läkare. En dag när vi sågs hade han köpt ett fint smycke till mig, precis den dagen som jag hade tänkt säga att vi inte skulle ses mer. Jag sa att jag skulle gå på toaletten och sen gick jag bara.
Cimon: Jag har kört den där som man bara tror ska fungera på film, man säger till en kompis innan att den ska ringa 20 minuter in i dejten. Sen säger man ”Oj, vad är det som har hänt? Vad hemskt!”. Då har man en ursäkt att lämna dejten om den inte är bra.
Egoina: Jag har faktiskt sagt ”Jag måste hem och mata katten”. Det funkade faktiskt, haha!

Jag har aldrig…
… Haft sex på en allmän plats

Cissi: Det är så överskattat!
Cimon: Ja, det blir konstigt och obekvämt.
Knappen: Jag har haft det på stranden, balkongen, på en terass och i tvättstugan.
Cissi: Var i tvättstugan har man sex?
Knappen: Där man viker tvätten, perfekt! 
Egoina: Och jag på en lekplats!
Cissi: Men alltså, utomhus. Man kan få getingar i muffen och allt möjligt. Jag stod mot en husvägg en gång och fick falu rödfärg på ryggen och på rumpan. 

Jag har aldrig…
… Varit otrogen


Cissi
: Alltså, jag har aldrig varit otrogen mot min nuvarande pojkvän, men jag har varit det innan. Egentligen var vi inte tillsammans, men vi var exklusiva med varandra. Jag ville testa hur bra vi hade det, vad jag hade att förlora. Jag betedde mig skitsvinigt. En gång var jag ute med en kille jag dejtade och när han gick på toaletten hånglade jag upp en annan.
Cimon: Jag tror att det är ganska vanligt att man skyller på just det, att man vill testa hur bra man har det.  
Knappen: Jag har också varit otrogen, men det var för att ha en ursäkt att göra slut egentligen. Då löste det sig automatiskt, det är nog ganska vanligt. Men med facit i hand känns det såklart inte bra att göra slut på det sättet.
Cimon: Jag har däremot varit den som tjejen har varit otrogen med. Först hade jag dåligt samvete, men egentligen inte. Det är ju hon som gör fel och inte jag.
Cissi: Jag skulle säga att det värsta sveket är att få reda på att någon fortsatt vara tillsammans med en bara för att vara snäll. För att man är för feg för att göra slut.

Jag har aldrig… 
… Sagt fel namn när jag har haft sex!

Egoina: Jag säger aldrig namn, vem gör det egentligen?
Knappen: Nej, det är bäst att undvika att säga namn för att slippa säga fel.
Cissi: Jag kan ibland få tourettes när jag har sex med min partner, att jag måste säga ”Åh Marcus Birro”, fast på skämt. Men jag har inte gjort det än.
Cimon: Jag har varit med om att jag upptäckt att det varit fel person jag har haft sex med. Alltså under sexet har jag trott att det är någon annan, på grund av alkohol och trötthet. Det var fel person på fel sätt, jag blev besviken.
Cissi: Det kan ju hända alla, att man drömmer sig bort.

Jag har aldrig…
… Fejkat en orgasm

Egoina: Haha, jo. Men aldrig för att få min partner att tro att han är bättre än vad han är. Det tjänar ingenting till att fejka om han gör något jag inte gillar, för då blir det ju dåligt nästa gång också. Men om jag känner att jag inte kan komma, ibland är det ju så, kan jag fejka för att inte förstöra killens självförtroende. De vägrar ju ge upp.
Cimon: Jag gjorde det en gång, jag trodde inte att det skulle vara möjligt. Jag vet inte om det fungerade, det frågade jag ju inte direkt. Men jag gjorde det för att jag var trött och ville sova.
Knappen: Jag blev ifrågasatt en gång om jag verkligen kom eller om det var fejk, men jag hade ju kommit. Tjejen trodde dock inte på mig. Så jag var tvungen att be henne känna efter där nere.  
omslag22stor
Psst! I nya numret av VeckoRevyn kan du läsa mer från kändispanelen. Du hittar även tips på hur du blir av med din acne, en enkel guide till trendigt volymhår, en intervju med Beyoncé och mycket, mycket mer. Passa på att köpa nya VeckoRevyn redan idag!