in

Kändisarna firar jul!

bild 1
Kändisarna önskar god jul!

Kändisjul från Arvidsjaur till L.A. Häng med i kändisarnas julfirande, här!

Mer

anka1

ANNA ANKA, HUR FIRAR DU JUL I ÅR?

”Eftersom jag spelar in mitt egna julshow med TV3 kommer julen bli annorlunda i år. På grund av inspelningen börjar mitt julfirande redan i november! Filmteamet kommer följa med mig från juldekorerande till julbak.

annaankac

På julafton kommer min bror från Sverige hit till LA, och min bästa väninna Louise ska också fira med min familj. Det kommer bli jätteroligt!

För barnens skull hyr vi in en tomte som kommer med släde och självklart följer ”Santa’s helpers” med. Även om julen blir storslagen och amerikansk är ett svenskt julbord ett måste!”

marie

MARIE SERNEHOLT, HUR FIRAR DU JUL I ÅR?
”Jag kommer fira jul i Skåne. Förra julen firades också där, så det har börjat bli en fin liten tradition.

På julafton äter vi en massa god mat, såklart. Det blir också mys framför Kalle Anka och Karl-Bertil Jonsson. Självklart äts det en massa skumtomtar!”

kevin

KEVIN BORG, HUR FIRAR DU JUL I ÅR?
”Min jul kommer firas i Arvidsjaur uppe i Norrland. Där bor min flickväns familj, och det är med dem och min flickvän Sofia som jag kommer fira.

kevin1

Det här blir min andra jul med snö, det är så fint! Sofias mamma Lena julpyntar alltid så fint i hemmet. Jag längtar!”

sibel

SIBEL REDZEP, HUR FIRAR DU JUL I ÅR?
”Eftersom att jag och min familj är muslimer firar vi egentligen inte jul – men just på julafton brukar vi i familjen vara tillsammans.

Vi tittar på Kalle Anka klockan tre och efter det tar vi det lugnt med godis framför en fin julkonsert på TV, eller kanske någon bra film. Det är en härlig högtid! Vi brukar till och med ha julgran hemma, det är ju så mysigt!”

alice

ALICE SVENSSON, HUR DU FIRAR DU JUL I ÅR?
”I år kommer jag fira julen hemma i lilla Hedesunda tillsammans med hela min stora släkt och familj. Så är det varje jul och jag älskar det! Det är så mysigt att ha alla samlade. Vi firar jul väldigt traditionsenligt i min släkt och familj”

erik

ERIK SEGERSTEDT, HUR FIRAR DU JUL I ÅR?
”Julen är den enda tiden på året som vi lyckas samla hela familjen. Vi firar som vanligt hemma hos föräldrarna i Uddevalla. Roligast blir att träffa min systerdotter som bara är några veckor gammal. Jag ska lära henne allt jag kan!” Källa: Childhood.se