in

Josefin Knave börjar blogga på Veckorevyn!

josefin knave

Vi är så otroligt stolta och glada över att kunna presentera vårt senaste bloggtillskott (och vår första gravidblogg, iiih!) på Veckorevyn. Välkommen (tillbaka) Josefin Knave!

Mer

Josefin Knave

Ålder: 23
Gör: Redaktör på VeckoRevyn
Bor: Stockholm
Familj: Världens bästa Martin, ett litet liv i magen plus en massa föräldrar (..ja) och syskon!
Stjärntecken: Fisk
Gravid i vecka: 20 (19+0) idag!

Josefin Knave är 23-åringen som redan är ett känt namn i bloggosfären. De senaste åren har vi sett henne starta upp en tidning med Blondinbella, köpa två lägenheter och jobba som redaktör på VeckoRevyn. Nu väntar hon sitt första barn med sambon Martin och ska dessutom gravidblogga här på Veckorevyn.com!

Hej Josefin, dig känner vi igen sedan tidigare! Hur kommer det sig?

– Hej! Jag tror att vissa kan känna igen mig från tiden då jag var med och startade tidningen Egoboost tillsammans med Isabella Löwengrip, och andra kanske minns mig från ännu längre bak i tiden när jag faktiskt jobbade här på VeckoRevyn.com? På sistone har jag ju figurerat en hel del i VeckoRevyn, då jag har fått äran att knipa en plats som redaktör på tidningen, och så har jag ju även bloggat sen stenåldern. Man kan nog känna igen mig från lite olika håll, med andra ord, samtidigt som jag säkert är ett helt nytt ansikte för många.

Vad kommer man att kunna läsa om i din blogg på Veckorevyn.com?

– Förutom vardagen på världens bästa tjejtidning, mina dagliga funderingar och god mat kommer jag blogga mycket om det största som hänt mig – graviditeten! Om allt går som det ska kommer ju jag och min Martin bli föräldrar i juni. Helt otroligt, fantastiskt och spännande!

Gravidblogg alltså, så himla spännande! Hur känns det att bli mamma?

– Det känns faktiskt ganska sjukt än så länge, haha. Det har nog inte riktigt sjunkit in vad som faktiskt är på gång men titt som tätt drabbas jag av världens lyckorus och magpirr, vilket vittnar om att jag såklart är väldigt, väldigt glad och förväntansfull. Samtidigt som den här resan innebär att prick alla känslor bubblar upp till ytan. Men jag lovar att dela med mig av känsloberg- och dalbanan på bloggen!

Du har ju bloggat länge och har alltid varit väldigt öppen och ärlig mot dina läsare. Kommer du fortsätta att vara det nu också?

– Åh, självklart! Min blogg kommer aldrig bli plastig eller stel, det går bara inte. Jag saknar den spärren, på gott och ont, hehe. Ärlighet varar längst och än så länge har jag fått så mycket tillbaka av mina underbara läsare genom att jag skriver öppet och personligt, så bloggen kommer absolut fortsätta på samma spår som innan.

Några cravings än? 😉

– Om du steker ett gäng pannkakor till mig kommer jag älska dig för evigt!

Läs mer om cravings, roliga bebistankar och såklart hur det är att arbeta på Sveriges största tjejtidning i Josefin Knaves blogg!

 

josefin knave