in

Johnny Depps nya roll

dragbild vanster ny
Johnny Depps nya roll

Bröllopsyra i Hollywood. Och nu slår även Johnny Depp till… Mer

johhny ny

Efter tio år tillsammans gifter sig skådespelaren Johnny Depp äntligen med sin flickvän Vanessa Paradis. Och enligt tidningen Life &  Style planerar paret, som redan har två barn tillsammans att genomföra vigseln redan i sommar.

”Det var Vanessa som friade”

depp paradise bulls 1ug33

Johnny, som tidigare varit gift  med makeupartisten Lori Anne Allison, har sagt att han inte varit särskilt pigg på ännu ett bröllop, men att han inte skulle tveka om Vanessa friade till honom. Och enligt en källa nära paret är det precis vad som hänt.
– Vanessa sa nyligen till Johnny att hon gärna vill gifta sig. Johnny älskar Vanessa väldigt mycket och om ett bröllop gör henne lycklig så gifter han sig med henne.

depp johnny bulls jgd7

Bröllopet som är planerat till 14:e juni, blir en familjefest. Johnny och Vanessa bor till skillnad från många andra celebriteter inte i Hollywood utan i Frankrike. Men eftersom paret vill göra det bekvämt för Johnnys familj och föräldrar i Florida kommer ceremonin förmodligen att hållas i Georgia. Johnnys och Vanessas barn Lily-Rose, 8 och Jack, 6 ska enligt tidigare källa var väldigt uppspelta och glada över bröllopet.

Johnny Depp syntes senast på vita duken i Tim Burtons film Sweeney Todd och för tillfället är han aktuell som producent för en film om giftmördadade spionen Alexander Litvinenko.