in

Jobb & Praktik

Trycket på våra praktikplatser är mycket stort och för tillfället har vi dessvärre inga praktikplatser eller lediga tjänster att erbjuda. Håll utkik här och i tidningen efter information om när vi återigen söker nya medarbetare. För dig som söker prao-plats: Då vi prioriterar praktikanter från högskolor/universitet har vi tyvärr ingen möjlighet att ta emot prao-elever. […] Mer

Trycket på våra praktikplatser är mycket stort och för tillfället har vi dessvärre inga praktikplatser eller lediga tjänster att erbjuda. Håll utkik här och i tidningen efter information om när vi återigen söker nya medarbetare.

För dig som söker prao-plats:
Då vi prioriterar praktikanter från högskolor/universitet har vi tyvärr ingen möjlighet att ta emot prao-elever.

För dig som söker högskole-praktik:
Maila ditt namn, födelsedatum och kontaktuppgifter tillsammans med ett ansökningsbrev där du beskriver vad du hoppas få ut av din praktik-period, samt vad du hoppas kunna tillföra redaktionen och VeckoRevyn. Ange även om du söker praktik på tidnings- eller webbredaktionen. Skicka din ansökan till: [email protected]

Vänligen observera att trycket på våra praktikplatser är mycket stort, var därför ute i god tid. Längre praktikperioder (minst 10 veckor) prioriteras.

För jobb- och frilansförfrågningar:
Det finns för tillfället inga lediga tjänster på redaktionen. Jobbar du idag som frilansande skribent och har en reportageidé du tror skulle passa VeckoRevyn? Maila oss på [email protected]. Glöm inte att bifoga relevanta referenser och arbetsprover.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.