in

Jobb & Praktik

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här: Lyssna på fler avsnitt här! Trycket på våra praktikplatser är mycket stort och för tillfället har vi dessvärre inga praktikplatser eller lediga tjänster att erbjuda. Håll utkik här och […] Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Trycket på våra praktikplatser är mycket stort och för tillfället har vi dessvärre inga praktikplatser eller lediga tjänster att erbjuda. Håll utkik här och i tidningen efter information om när vi återigen söker nya medarbetare.

För dig som söker prao-plats:
Då vi prioriterar praktikanter från högskolor/universitet har vi tyvärr ingen möjlighet att ta emot prao-elever.

För dig som söker högskole-praktik:
Maila ditt namn, födelsedatum och kontaktuppgifter tillsammans med ett ansökningsbrev där du beskriver vad du hoppas få ut av din praktik-period, samt vad du hoppas kunna tillföra redaktionen och VeckoRevyn. Ange även om du söker praktik på tidnings- eller webbredaktionen. Skicka din ansökan till: [email protected]

Vänligen observera att trycket på våra praktikplatser är mycket stort, var därför ute i god tid. Längre praktikperioder (minst 10 veckor) prioriteras.

För jobb- och frilansförfrågningar:
Det finns för tillfället inga lediga tjänster på redaktionen. Jobbar du idag som frilansande skribent och har en reportageidé du tror skulle passa VeckoRevyn? Maila oss på [email protected]. Glöm inte att bifoga relevanta referenser och arbetsprover.