in

Jennifer fortfarande kär i Brad

dragare jennifer aniston brad pitt
Jennifer fortfarande kär i Brad

Inte alla är glada på Alla hjärtans dag. Jennifer Aniston har fortfarande inte kommit över uppbrotten från ex-maken Brad Pitt. Nu ska de jobba tillsammans…

Mer

Det är över tre år sedan Brad Pitt lämnade sin dåvarande fru Jennifer Aniston för Angelina Jolie, som han träffade på inspelningen av filmen ”Mr & Mrs Smith”.
– Hon har fortfarande inte ens börjat komma över honom, Det är tragiskt, säger en av Jennifers nära vänner till OK Magazine.

pitt brad jolie angelina bulls 2yn0w

Brad och angelina på promenad med döttrarna Zahara och Shiloh. Tillsammans har de också sönerna Maddox och Pax. Hollywood-skvallret säger dessutom att Angelina är gravid igen.

Att de alla tre ska vara med och arrangera en stor välgörenhetsfest på lyxiga Beverly Hills Hotel 23 februari gör knappast saken bättre. OK Magazine skriver att Jennifer nu förbereder sig för att tvingas vara i samma rum som och hälsa på Angelina, som hon kallar ”kvinnan som förstörde mitt liv

”.

pitt brad aniston jennifer bulls 11l8j

Jennifer håller hårt om Brad på premiären av ”Troja” 2004.

Att Angelina dessutom sägs vara med barn igen strör ytterligare salt i Jennifers hjärtesår.
– Jen fyllde 39 i början av februari, och känner att henens biologiska klocka tickar. Hon pratar hela tiden om att hon önskar att hon hade skaffat barn med Brad. Nu är hon rädd för att hon aldrig ska få några alls, säger vännen till OK.