in

Jennifer Åkerman bloggar för VeckoRevyn!

bild 13
Jennifer Åkerman bloggar för VeckoRevyn!

Nu kan du läsa Los Angeles-tjejen Jennifer Åkermans blogg här på Veckorevyn.com!

Mer

jenniferdragare

VeckoRevyns senaste bloggtillskott är ingen mindre än kändislillasystern och Los Angeles-tjejen Jennifer Åkerman. Jennifer har bott i USA i två år och förutom att plugga musik på college har Jennifer även jobbat som modell och är också sångerska i ett band. Vi ringde upp Jennifer i LA och ställde ett gäng snabba frågor.

NAMN : Jennifer Åkerman
ÅLDER: 21, född 10:e Juli 1989
YRKE: Modell, artist
BLOGGADRESS:
blogg.veckorevyn.com/lalife

ANDRA BLOGGAR JAG LÄSER: Skånefrun och mamman Vera Stevens blogg, min syster Mikaela Åkermans blogg och andra flummiga LA-bloggar som tex Neverwoodhigh och Thecobrasnake.
BÄSTA PROMENAD : Nere i Falsterbo en tidig sommardag eller i Griffith Park bland små broar och palmträd här i Los Angeles.
FAVORITLYXARTIKEL: Jag är väldigt dålig på lyxsartiklar och liknande. Jag fick däremot ett prov från Malins makeupartist för något år sen på Chanels foundation, och sedan dess har jag alltid använt mig av den. 
DETTA HITTAR DU ALLTID I MITT BADRUMSSKÅP: Tops.
GODASTE GODISET
: Naturgodis och mandlar doppade i chocklad. Saknar också svensk saltlakrits!
LYSSNAR PÅ: Allt i från Deadmau5, till Michael Buble, till Foo Fighters och John Mayer. Det finns så mycket bra musik! Musik som gör en glad eller får en att känna något gillar jag.
GILLAR PÅ WEBBEN: I och med att jag varken har TV eller DVD hemma och inte heller kan se film på datorn för tillfället , uppskattar jag musik-och radiokanaler som finns online. Försöker även spana in svenska nyhetssidor då och då för att hålla koll på vad som sker i Sverige och restan av världen, och inte bara i Hollywood..
MEST ANVÄNDBARA PRYL: Läderjackan.
SENAST SEDDA FILM: Harry Potter!
BRA GÅ-BORT-PRESENT : En riktig god flaska rödvin eller coola och inspirerande bildböcker om värdens favorit ämne.
BÄSTA TRANSPORTMEDEL: Motorcykel, en gammal HD.
MODE JAG ALDRIG VILL SE IGEN: Ha! Mina gamla buffalo skor och jazz tightsen från 90 talet. Då var jag galen i Spice Girls.
SENASTE IMPULSKÖP: Smycken och håraccessoar från marknaden i helgen. Jag kan inte kontrollera mig när det kommer till fina gamla vintagesmycken och kläder.
DOLD TALANG: Partytricket att knäcka höften.
LÄNGTAR EFTER OFTA: Den dagen då jag bor i mitt eget hus och har tjänat välförtjänta pengar.

Vad roligt att du börjar blogga för VeckoRevyn! Vad kommer man att kunna läsa om din blogg?
– På VeckoRevyn vill jag att läsare ska kunna följa mitt liv här i Los Angeles och följa mig i jakten på mina drömmer. Jag vill inspirera och underhålla mina läsare. Jag vill även att de ska vara en del av min blogg och komma med förslag, tips och ideer. Det tycker jag är viktigt. Det är ju ändå tack vare läsarna som jag är här!

Hur privat vågar du vara i bloggen?
– Jag skulle säga att jag vågar vara relativt privat. Jag pratar om det mesta förutom vem jag kanske dejtar osv. Ibland handlar det mer om respekt för andra än om hur privat jag vågar vara. Jag tycker att man ska ha respekt för andra människor och inte skriva saker som inte angår en själv.

Finns det något du ångrar att du bloggat om?
– Nej inte riktigt, men det har hänt att vissa inlägg har tolkats fel av läsare. Man blir så bekväm i sitt eget skrivande att man efter ett tag glömmer bort hur det kanske låter för andra. Någon gång har jag tagit bort inlägg då jag insett att de tolkats eller uppfattats fel. Det är väl en risk man får ta och kan även anses fegt av mig, men jag vill inte skapa dålig energi på bloggen.

Hur hanterar du elaka kommentarer?
– Som tur är tar jag inte åt mig av dåliga kommentarer och tycker verkligen att det endast är slöseri med energi. Åsikter och diskussioner är något helt annat, men att diskrimminera och kommentera på någons utseende eller personlighet tjänar man ingenting på.

Vilken är den bästa kommentar du någonsin fått?
– Jag kan inte komma på någon speciell kommentar såhär på rak arm, men när man har väckt intresse eller uppmärksammat läsare är det mycket tacksamt att få bra kommentarer.

Finns något av alla dina hundratals blogginlägg som du är extra stolt över?

– Samma sak gäller här: När man har delat med sig av tankar och åsikter som man sedan fått bra respons för, blir jag stolt. Inlägg som har med att man ska vara tacksam för det man har och göra det bästa ut av situationen, eller att våga vara dig själv och inte bry sig om vad andra tycker. Då är du om lyckligast.

Ta mig direkt till Jennifer Åkermans blogg!