in

Jedward klara för Blog Awards

jedwardartikel
I ny numret av VeckoRevyn hittar du en längre intervju med Jedward.

Superaktuella tvillingduon Jedward blir två av artisterna som gästar Blog Awards och Kista Galleria den 17:e september.

Mer

Den 17:e september är det dags för Blog Awards stora dagsevent i Kista Galleria och nu kan vi avslöja att ett av namnen på scen är heta tvillingduon Jedward.

Tvillingarna John och Edward sökte till brittiska X-Factor för tre år sen och kom på sjätte plats. Men de sågades av Simon Cowell med orden: ”De är de två mest irriterande människorna som någonsin medverkat i programmet.” Trots Cowells hårda ord har det gått bra för bröderna som är lika som bär. De har nyligen släppt sitt andra album och är aktuella med singeln Bad behaviour. Tillsammans bildar de duon Jedward som gjort succé världen över. De pratar i mun på varandra och fyller i varandras meningar.
– Vår mamma tycker att vi är som en person, när vår bror fyller år får han en present. Och vi får en present tillsammans istället för varsin, säger Edward till tidningen The sun.

När de uppträdde på Sommar-krysset i Stockholm i somras kollapsade scenen och ett fan svimmade. Det är många som har drabbats av Jedward-feber och nynnar med i Lipstick.
– Vi har alltid trott att vi ska hamna på scen, men inte att det skulle bli så stort som Eurovison song contest, säger John. 

Spana in videon till Jedwards senaste singel Bad Behaviour i klippet nedan och läs mer om VeckoRevyns event i Kista här!