in

Jay-Z avslöjar: ”Därför var jag otrogen mot Beyoncé”

beyonce jay z otrogen

Nu talar Jay-Z talar för första gången ut om sin otrohet. Mer

Att Jay-Z varit otrogen mot Beyoncé är kanppast någon nyhet längre, även om det inte riktigt blivit bekräftat förrän denna veckan. Ryktena om att det hänt började florera vilt förra året när Beyoncé släppte sitt album Lemonade. Låten Sorry blev snabbt synonym med ”Becky with the good hair”. Så här sjunger Beyoncé bland annat.

Looking at my watch, he shoulda been home
Today I regret the night I put that ring on
He always got them fucking excuses
I pray to the Lord you reveal what his truth is
[…]
He only want me when I’m not there
He better call Becky with the good hair

LÄS OCKSÅ: Beyoncé och Jay-Z släpper ett album ihop

I en intervju med New York Times avslöjade Jay-Z att han har varit otrogen mot Beyoncé, och varför.

– Du måste överleva. Så du går in i överlevnadsmode och när du går in i överlevnadsmode, vad händer? Du stänger av alla känslor. Så, även med kvinnor stänger du av känslomässigt, så du kan inte anknyta. I mitt fall, typ, det är djupt. Och sen är det alla saker som händer därifrån: otrohet, säger han i intervjun.

Han beskrev även hur ont det gjorde att se smärtan han orsakade.

– De flesta människor lämnar. 50 procen av alla som gifter sig skiljer sig typ, för de flesta människor kan inte titta på sig själva. Det jobbigaste är att se smärtan i någon annans ansikte som du orsakat, och sedan måste du ta itu med dig själv. De flesta vill inte göra. Du vill inte titta på dig själv, så du lämnar.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss