in

”Jag vill ha fler barn”

katestart
"Jag vill ha fler barn"

Bioaktuella Kate Hudson har hittat tillbaka till kärleken – och sitt gamla ex… Mer

kate4

På fredag är det svensk biopremiär för romantiska komedin ”Fools gold”, senaste filmen med Kate Hudson i huvudrollen. I filmen (som handlar om ett par på en vansinnig skattjakt) spelar hon återigen mot Matthew McConaughey – senast möttes de på vita duken i ”How to lose a guy in 10 days”.

I verkligheten har Kate återförenats med en annan hollywoodhunk: expojkvännen Owen Wilson.

”Min son kommer alltid först”

kate5

Kate Hudson i filmen ”Fool’s gold” som har premiär på fredag.

2006 tog det slut mellan Kate och rocksångaren Chris Robinson, tillsammans har de sonen Ryder.
– Alla killar jag träffar kommer alltid på andra plats, min son kommer alltid först, avslöjade hon i engelska tidningar i veckan.

Men nu verkar den 28-åriga skådespelerskan alltså ha hittat tillbaka till kärleken, i exet Owen Wilson. Paret gjorde slut förra sommaren, men har funnit varandra igen. Och Kate vill gärna utöka familjen.
– Jag vill ha fler barn, jag är absolut redo, säger hon till tidningen The Sunday times.

kate3

Bioaktuella Kate pryder också aprilnumret av brittiska Elle, där hon pratar om mode:
– Jag klär mig inte för någon annan än mig själv, mina nära och kära.
Så vad kommer hon satsa på våren 2008?
– Just nu är jag kär i färg! Speciellt lila, jag köpte precis en lila tröja från Dolce. Sedan älskar jag knallblått, och den där hudfärgade persikotonen.

– Mitt mål är att ha så lite kläder, så länge som möjligt! Jag kommer inte ha den här kroppen för alltid, jag vill ha fler barn, säger hon.

Hon tränar dans och pilates

kate6

Kate och Matthew i ”Fool’s gold”.

Men visst är det lätt för en med Kate Hudsons perfekta kropp att säga att hon inte klär sig för andra. Så hur håller hon kroppen i trim?
– Jag har alltid varit en dansare, jag dansade balett från det att jag var tre tills jag fyllde tretton. Sedan fortsatte jag med jazzdans. Nu har jag en danslärare som kommer flera gånger i veckan, och så kör jag pilates.

kate2