in

”Jag ska umgås mer med tamråttor!” – 10 kändisar berättar om sina nyårslöften

Danny Saucedo, William Spetz, Nikki Amini

Nyårslöften kan vara ambitiösa, som Isa Tengblads att bli riktigt stor inom musiken. Eller lite enklare att uppfylla, som Pär Lernströms löfte att börja svara i mobilen när folk ringer. Vilken nivå lägger du dig på? Mer

VeckoRevyn frågar 10 kändisar:
Vad är ditt nyårslöfte?

Nikki Amini, 31, marknadsförare och Idol-jurymedlem:
– Jag ger aldrig några nyårslöften, jag förstår inte syftet med dem. Jag anstränger mig varje dag för att göra mitt bästa. Det är viktigt att må bra och tycka om sig själv hela tiden och inte bara när det är ett nytt år.

 

 

jonhenrik_2

Jon Henrik Fjällgren, 29, artist och jojkare:
– Att min nya skiva äntligen släpps, mina fans har väntat länge nu! Och så kan jag utlova lite spännande grejer som fortfarande är hemliga.

 

 

Frans Jeppsson Wall, 18, artist:
– Att äta gott, sova mycket och träna lagom.

 

Molly Pettersson Hammar, 21, artist:
– Jag ska bada i en isvak! Dels kommer jag att få mycket cred, dels känns det som att det kommer att ge mig lite extra styrka för framtiden.

 

 

[adSpace placement=”manual”]

William Spetz, 20, komiker:
– Mitt löfte för 2017 är att umgås mer med tamråttor. Jag hade sådana när jag var yngre och jag drömmer fortfarande om dem på nätterna. Råttor och hundar är de bästa djuren!

 

Saga Becker 3
Foto: SVT

Saga Becker, 28, skådespelare:
– Att fortsätta med att synliggöra HBTQ+ personer och kämpa för våra mänskliga rättigheter och rätten att få finnas till på lika villkor!

 

 

Kevin Walker, 27, fotbollsspelare och artist:
– Att det ska bli bättre än 2016, vilket betyder att jag kommer att jobba ännu hårdare både med fotbollen och musiken.

 

Isa Tengblad, 18, artist:
– Mitt löfte till mig själv är att jag ska bli riktigt stor, inom musiken alltså, det kommer att smälla!

 

[adSpace placement=”manual”]

Pär Lernström, 36, programledare:
–Att sluta screena samtal, jag är väldigt dålig på att svara i telefon förutom när mina närmsta vänner ringer. Det måste jag bli bättre på, och att svara på sms!

 

Danny Saucedo, 30, artist:
– Förra året var mitt löfte att bli vegan, men det sprack ganska kraftigt när jag var i Tanzania för att bestiga Kilimanjaro. Där var vi tvungna att äta lite fisk och ägg. Men jag gör ett nytt försök 2017. Jag vill ta mitt miljöansvar och inte stötta den animaliska industrin. Jag mår mycket bättre nu sedan
jag blev vegetarian.