in

Marie om singellivet: ”Jag måste lära känna mig själv”

marie serneholt

Marie Serneholt, 28, är i höst aktuell som jurymedlem i storsatsningen X Factor. I nya numret av VeckoRevyn pratar hon ut om livet som singel och höstens stora tv-äventyr.

Mer

Från barnmusikalstjärna i Madicken som nioåring, vidare som tonårspopidol på världsturné, till programledare i Sveriges största musikprogram Melodifestivalen. Det är inte mycket som denna 28-åriga Lidingötjej inte har hunnit med. I höst ser vi henne som en av jurymedlemmarna i TV4:s stora musiksatsning
X Factor.
– Det känns så förbaskat bra att få vara med i en såhär stor produktion, säger Marie när VeckoRevyn träffar henne.
Hon tar en klunk av det svarta kaffet och fortsätter:
– När jag fick förfrågan om att gå på audition för jobbet så ville jag ha det så gärna att jag var extremt taggad – och jättenervös! Jag har aldrig gjort något sånt här tidigare, att sitta på andra sidan på det här sättet. Men det känns bra att inte stå i centrum hela tiden.

Mellan alla olika projekt driver Marie även en blogg sen tre år tillbaka.  
– Bloggen är min chans att få visa mer av mig själv än genom till exempel en intervju. Det är jätteroligt att få komma i kontakt med läsarna och kunna svara på frågor på ett annat sätt än vad jag får chansen till annars.
Ett exempel på det var när uppbrottet mellan Marie och hennes ex Måns Zelmerlöw blev känt förra sommaren. I bloggen dementerade hon bland annat löpsedlarna där det stod att hon träffat en ny man. Nu är Marie singel och hon är nöjd med det.
– Jag har typ inte varit singel på tio år. Jag var i ett förhållande under nästan hela tonårsperioden och under hela mitt vuxna liv. Så det bästa med att vara singel för mig är att faktiskt få lära känna vem jag är utanför ett förhållande. Det är väldigt nytt men också väldigt nyttigt för mig.
Finns det dagar du saknar att vara i förhållande?
– Det klart att det är underbart att ha någon att dela saker och ting med, det jag verkligen kan sakna är att jag alltid hade min bästa vän där. Det är extremt mysigt och en stor trygghet, men det utbytet får jag nu istället med min familj och mina vänner.

Psst! I nya numret av VeckoRevyn kan du läsa resten av intervjun med Marie Serneholt. Du hittar dessutom spännande intervjuer med våra svenska OS-hopp, massa modetips till budgetpris, höstens hetaste jeansköp och mycket, mycket mer. Missa inte att du får en lyxig ögonskugga på köpet!

Här kan du även smygläsa ett par av sidorna i nya numret!

omslag 8