in

Jackie Ferm

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här: Lyssna på fler avsnitt här! Namn: Jacqueline Liliana FermÅlder: 21 årBor: På söder i Stockholm Om Jackie: Jackie Ferm kommer från skånska staden Kristianstad och blev hela Sveriges skandalprinsessa […] Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Namn: Jacqueline Liliana Ferm
Ålder: 21 år
Bor: På söder i Stockholm

Om Jackie: Jackie Ferm kommer från skånska staden Kristianstad och blev hela Sveriges skandalprinsessa när hon medverkade i dokusåpaserien Paradise Hotel – som hon även vann. Hon är dotter till berömda brottslingen Lars-Inge Svartenbrandt och har flera gånger uttalat sig om sin svåra barndom och relationen till sin pappa. Hon har även vikt ut sig i tidningen Slitz.

Kuriosa
: Enligt flera tidningar gifte sig Jackie 2011 under en semesterresa med en turkisk kille, något hon påstod var ett påtvingat äktenskap. Jackie har även frontat VeckoRevyns omslag en gång.