in

Isabella Löwengrip: ”Jag är inte där jag trodde att jag skulle vara”

isabella löwengrip

I ett ärligt inlägg på Isabella Löwengrips blogg berättar entreprenören om misslyckade projekt och dåliga investeringar. Hon befinner sig i en svacka och lägger nu New York-planerna på is. Mer

Under presskonferensen för Sommar i P1 tog bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip farväl av Sverige med sikte på New York. Hennes planer fick stor uppmärksamhet när hon avslöjade att hon bland annat ville, via sin nya byrå i New York, få fler att flyga privatflyg. I maj hade hon planer på att spendera halva månaderna i Stockholm och resten i New York, men i ett nytt ärligt inlägg på entreprenörens blogg berättar hon att planerna läggs på is och att hon befinner sig i en svacka.

Isabella, som i vanliga fall brukar skriva om sina framgångar, visar nu upp en ny sida i bloggen:

”Jag har länge tänkt mig att jag måste visa upp min framgång för att vara en förebild men jag har nu insett att jag även måste visa baksidan”, skriver Isabella i sin blogg. Isabella skriver en lång lista på misslyckade projekt och dåliga investeringar. Bland annat berättar hon om Gabrielle Löwengrip, Isabellas AI-klon, som skulle ta över sociala medier. Hon menar att Gabrielle fortfarande ”ser ut som Shrek” så även det projektet har lagts på is. Om företaget Hermine Hold, som säljer håraccessoarer, skriver Isabella att hon har lärt sig att det tar tid att bygga varumärken och att hon i framtiden ska vara majoritetsägare i allt hon gör.

Om New York-planerna skriver Isabella att hon fortfarande väntar på ett visum, att hösten inte alls ser ut som hon hade trott och att drömmen om att bli världens mäktigaste kvinna känns ofantligt långt bort. Hon skriver att hon inte är där hon trodde att hon skulle vara och att hon befinner sig i den tuffaste perioden hon hittills upplevt i sin karriär. Hon berättar också att hon befinner sig i en förändringsfas där hon vill börja skriva mer om livets alla sidor och bli mer den ”gamla Isabella” igen.