in

Isabella Löwengrip blir ägare till en lyxvilla: ”Inte många klarar detta under 30”

Isabella lowengrip ny villa bilder

Bloggaren, entreprenören och mångmiljonären Isabella Löwengrip har nu vid endast 27 års ålder köpt en lyxvilla på 352 kvm och en 2100 kvm stor tomt för 30 miljoner kronor. På sin blogg delar hon med sig av sina tankar efter denna dröminvestering. — Det känns enormt roligt. Det finns så mycket kul med huset som […] Mer

Bloggaren, entreprenören och mångmiljonären Isabella Löwengrip har nu vid endast 27 års ålder köpt en lyxvilla på 352 kvm och en 2100 kvm stor tomt för 30 miljoner kronor. På sin blogg delar hon med sig av sina tankar efter denna dröminvestering.

— Det känns enormt roligt. Det finns så mycket kul med huset som jag ser fram emot, hela huset går att styra från telefonen så påväg hem kan jag sätta på rätt musik som spelas i alla rum och välja belysning. Det kommer bli så mysigt mitt i vintern, skriver Isabella och fortsätter:

— Ser framför mig hur det är mysbelysning på när jag kör upp på infarten och i högtalarna spelas Sinatra. Antar att det kommer bli en hel del Benjamin Ingrossos ”Do you Think about me” som får eka på 350 kvadrat – Barnens stora favorit.

På bloggen får vi en rundtur i den pampiga lyxvillan och vi är bara liiite avundsjuka!
Isabella lowengrip villan
Isabellas villa

[adSpace]

Det är inte så många skilda småbarnsmammor under trettio som flyttar in själv i ett hus för närmare 30 miljoner

Villan har nio rum, tre terasser, öppen spis och ett kök med ett walk in skafferi. Naturligtvis finns en vanlig walk in closet också! Isabella Löwengrip som startat ett tiotal företag innan hon ens fyllt 30 år förklarar att hon vill kunna ha middagar med kunder på nedervåningen och bjuda in till konferens i sitt konferensrum. Medan hon samtidigt har en privat övervåning, kan besöka sitt eget bibliotek och ha ett eget master bedroom. Riktigt ”MTV Cribs”-känsla!
Master bedroom
Walk in closet
Isabella lowengrip kok

Läs också:

Isabella Löwengrip: ”Skilsmässan var mitt initiativ”

Som om vi inte är avundsjuka nog så avslöjar Isabella att hon planerar att bygga en pool inför nästa sommar med tillhörande poolhus och nedanför huset finns egen brygga och båtplats… lägg av!
Isabella lowengrip villa

Isabella inspirerar oss att gå vår egen väg och att ingen dröm är för stor.

— Det är inte så många skilda småbarnsmammor under trettio som flyttar in själv i ett hus för närmare 30 miljoner men någon ska väl vara den första. Här kommer barnen och jag att stormtrivas, skriver Isabella i sin blogg.

Följ Veckorevyn på instagram för inspiration, skratt, nyheter och tävlingar!

screen shot 2018 06 27 at 09 39 53