in

Intervju: Agnes Carlsson

litenagnes
Intervju: Agnes Carlsson

Trodde du att Agnes Carlssons härliga lockar var där av sig själva, trodde du fel.  För VR avslöjar sångerskan allt om sitt sexiga svall – och hur hon fått sin perfekta hy!

Mer

agnesdrag

Är du intresserad av smink?
– Ja, jag började ganska tidigt med makeup och jag kommer ihåg att min syster och jag alltid testade en massa cremer. I dag tycker jag fortfarande att det är väldigt roligt, men det värsta jag vet är när människor är över-sminkade. Det ska se snyggt och naturligt ut.

Är du duktig på att ta hand om din hy?
– Absolut! När jag sminkar av mig använder jag en rengöring från Decléor som är mild för ansiktet. Sedan tar jag lite rengöring på en frottéhandduk och skrubbar lite lätt i ansiktet och sköljer för att till  slut återfukta huden med en ansiktscreme, också från Decléor. Ett jättebra tips är att ta en grå kajal istället för svart, speciellt om du har blågröna ögon, då lyser verkligen ögonen.

Vilken är din sminkfavorit just nu?
– Ett läppstift och ett läppglans från YSL som jag nyligen köpt. De går i rosa och orange och är supersnygga till solbrännan. 
 

agnes11

Unnar du dig någon skönhetslyx?
– Jag brukar ofta lyxa med ansiktsmasker och hårinpackningar, och ibland unnar jag mig även massage och fotvård. 

Hur sminkar du dig till vardags?
– Jag är ofta osminkad, men när jag sminkar mig tycker jag om när det skimrar om huden, så jag brukar ha bronspuder i ansiktet med lite skimmer i. Jag har en mascara från Dior som jag gillar och så brukar jag ha en brunguldig ögonskugga från Lancôme och en brun kajal från Make up store.

Vi är många som avundas dina underbara lockar! Vad är hemligheten?
– Vissa dagar ser mitt hår verkligen förjävligt ut, men jag tycker om att fixa håret. Jag har faktiskt inte självlockigt hår, som många nog tror, utan lockar alltid håret eller sover med fläta. Eftersom jag lockar
eller plattar håret så ofta tycker jag att det är jätteviktigt att använda värme- skyddande produkter. När jag har lockat klart låter jag lockarna svalna lite och sedan borstar jag ut alla lockar, för då blir det stort och fylligt, och sprayar lite lätt på det. Jag är allergisk mot perfekta lockar, så jag har alltid med mig en borste
i väskan.

agnes22

Vad använder du för schampo och balsam?
– De kommer från Kérastase och är faktiskt tänkta för äldre hår. Men det funkar bäst för mitt hår just nu.

Har du några bra skönhetstips?
– Jag gör en ansiktsmask på havregryn och ljummet vatten som får stelna i ansiktet. Jag lägger den kanske en gång i veckan. Sedan jag började med den här masken har min hy blivit jättebra.