in

Instagrams släpper ny uppdatering – och den kommer älskas av alla stalkers

istock 511864126 scaled
A happy couple having fun and taking a selfie.

Instagram har släppt en helt ny funktion – och den gör att du kan se vem som är aktiv. Mer

Hur många gånger har man inte stört sig på att en person man sett har varit aktiv på Facebook Messenger inte svarat på det man skrivit till hen? För många. Men nu är inte längre Messenger det enda stället där du kommer uppleva den irritationen. Instagrams senaste uppdatering gör nämligen att du kan se när personer senast var online!

Om du är en äkta Instagram-stalker kommer du förmodligen att älska den här uppdateringen, men kom ihåg att informationen om när någon varit aktiv endast finns för de du följer och har chattat med. Så tyvärr kan du inte se när din crush du inte vågat börja följa eller chatta med är aktiv, än så länge i alla fall.

Är du lagt åt det mer anonyma hållet så kan du faktiskt stänga av möjligheten för folk att se när du är aktiv. Det gör du genom att gå in på inställningar och stäng av ”visa aktivitetsstatus”. Men om du väljer att göra så att andra inte kan se när du har varit aktiv, så kommer du inte heller kunna se när andra har varit det. Well played, Instagram!

26994612 10155044688536604 1023439908 n

För att se när någon var aktiv senast går du in i den inbox, bredvid personens namn står en tid och den visar när personen var inne på Instagram.

 

 

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss