in

Instagram släpper två nya uppdateringar – och en av dem är riktigt dreamy

insta dragare

Ända sedan Instagram stories kom har folk undrat var ”hundfiltret” är. Vi har inte fått ett hundfilter till, men nu har vi fått ansiktsfilter till Instagram också, och appen blir mer och mer lik sin konkurrent Snapchat. Mer

Under tisdagen kom de efterlängtade ansiktsfiltren till Instagram, och nu kan vi bland annat vara en koalabjörn, grekisk gudinna, kanin, isprinsessa och ha glasögon. För att få fram filtrerna går du in på Instagram stories och trycker på den lilla ansiktsikonen, sen är det bara att selfie:a away.

Skärmavbild 2017-05-17 kl. 3.19.55 emBild: Instagram

Vissa filter retuscherar huden rejält och ger också intryck av ett smalare ansikte. Why liksom?

Flera av filtrerna liknar onekligen de ansiktsfilter som redan finns eller har funnits på Snapchat, så vi undrar vad deras nästa kontring blir.

Och frågan kvarstår: Kommer det komma ett hundfilter till Instagram stories?

Den andra uppdateringen som kommit till Instagram stories är ett suddgummi! Så om du skrivit eller målat något du vill göra om kan du bara trycka på suddgummi-ikonen och sudda!

Du kan också ta ett foto, fylla bilden med valfri färg och sedan sudda bort ställen där du vill att fotot ska synas igenom. För att fylla hela bilden med färg väljer du ett rit-verktyg och trycker du och håller kvar på skärmen.Hur drömmigt?

Skärmavbild 2017-05-17 kl. 15.37.01

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss