in

Inne eller ute?

Innelistan11. Håkan HellströmFörra veckan spelade han på Liseberg och Gröna Lund. Jag såg båda spelningarna, kom hem med lite konserttishor och ett halvtrasigt hjärta.  2Lykke LiLykke Li har samarbetat med favoriten Kleerup och nästa vecka släpper hon sin EP ”Little bit” producerad av Björn Yttling. Ett nytt stjärnskott!  3Sverrir Gudnason60-tals-nostalgian ”Upp till kamp” tappade tråkigt […] Mer

Innelistan

Innelistan

1

hakan
1. Håkan Hellström

Förra veckan spelade han på Liseberg och Gröna Lund. Jag såg båda spelningarna, kom hem med lite konserttishor och ett halvtrasigt hjärta. 
chartarrow inne new

2

lykkeli
Lykke Li

Lykke Li har samarbetat med favoriten Kleerup och nästa vecka släpper hon sin EP ”Little bit” producerad av Björn Yttling. Ett nytt stjärnskott!

 
chartarrow inne new

3

sverrir
Sverrir Gudnason60-tals-nostalgian ”Upp till kamp” tappade tråkigt nog tittare. Kanske var det Natalias fel? För inte var det Sverrirs i alla fall!
 

4

jonas
Jonas Game

Bad Cash Quartets unga sångare Jonas går solo och släpper singeln ”ADHD”. Göteborgspop på tårna, så sjukt härlig. Lyssna här!


 
chartarrow inne new

5

amanda
Amanda JenssenStarkast i ”Idol”. Lyssna och kolla här! Damnit, hon är nästan för bra för den här stan och den där tävlingen.
 
chartarrow inne new

Utelistan

Utelistan

1

engla
Engla

Ingen här på redaktionen förstår varför hon är så poppis. Snälla, förklara gärna hennes storhet för mig!

 
chartarrow ute new

2

vendela
Vendela Kirsebom

Vendela har nästan lika lite utstrålning som ett kylskåp.
 
chartarrow ute new

3

oz
Özz Nujen

Kanske att sparka in en öppen dörr, men Özz är så forcerad att Lars Danielsson framstår som en levndagsglad, supersprallig typ.

 
chartarrow ute new

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.