in

Inne eller ute?

Innelistan 1 1. Håkan Hellström Förra veckan spelade han på Liseberg och Gröna Lund. Jag såg båda spelningarna, kom hem med lite konserttishor och ett halvtrasigt hjärta.   2 Lykke Li Lykke Li har samarbetat med favoriten Kleerup och nästa vecka släpper hon sin EP ”Little bit” producerad av Björn Yttling. Ett nytt stjärnskott!   […] Mer

Innelistan

Innelistan

1

hakan

1. Håkan Hellström

Förra veckan spelade han på Liseberg och Gröna Lund. Jag såg båda spelningarna, kom hem med lite konserttishor och ett halvtrasigt hjärta.

 
chartarrow inne new

2

lykkeli

Lykke Li

Lykke Li har samarbetat med favoriten Kleerup och nästa vecka släpper hon sin EP ”Little bit” producerad av Björn Yttling. Ett nytt stjärnskott!

 
chartarrow inne new

3

sverrir

Sverrir Gudnason60-tals-nostalgian ”Upp till kamp” tappade tråkigt nog tittare. Kanske var det Natalias fel? För inte var det Sverrirs i alla fall!

 

4

jonas

Jonas Game

Bad Cash Quartets unga sångare Jonas går solo och släpper singeln ”ADHD”. Göteborgspop på tårna, så sjukt härlig. Lyssna här!

 
chartarrow inne new

5

amanda

Amanda JenssenStarkast i ”Idol”. Lyssna och kolla här! Damnit, hon är nästan för bra för den här stan och den där tävlingen.

 
chartarrow inne new

Utelistan

Utelistan

1

engla

Engla

Ingen här på redaktionen förstår varför hon är så poppis. Snälla, förklara gärna hennes storhet för mig!

 
chartarrow ute new

2

vendela

Vendela Kirsebom

Vendela har nästan lika lite utstrålning som ett kylskåp.

 
chartarrow ute new

3

oz

Özz Nujen

Kanske att sparka in en öppen dörr, men Özz är så forcerad att Lars Danielsson framstår som en levndagsglad, supersprallig typ.

 
chartarrow ute new