in

Inne eller ute?

Innelistan 1 1. Håkan Hellström Förra veckan spelade han på Liseberg och Gröna Lund. Jag såg båda spelningarna, kom hem med lite konserttishor och ett halvtrasigt hjärta.   2 Lykke Li Lykke Li har samarbetat med favoriten Kleerup och nästa vecka släpper hon sin EP ”Little bit” producerad av Björn Yttling. Ett nytt stjärnskott!   […] Mer

Innelistan

Innelistan

1

1. Håkan Hellström

Förra veckan spelade han på Liseberg och Gröna Lund. Jag såg båda spelningarna, kom hem med lite konserttishor och ett halvtrasigt hjärta.

 

2

Lykke Li

Lykke Li har samarbetat med favoriten Kleerup och nästa vecka släpper hon sin EP ”Little bit” producerad av Björn Yttling. Ett nytt stjärnskott!

 

3

Sverrir Gudnason60-tals-nostalgian ”Upp till kamp” tappade tråkigt nog tittare. Kanske var det Natalias fel? För inte var det Sverrirs i alla fall!

 

4

Jonas Game

Bad Cash Quartets unga sångare Jonas går solo och släpper singeln ”ADHD”. Göteborgspop på tårna, så sjukt härlig. Lyssna här!

 

5

Amanda JenssenStarkast i ”Idol”. Lyssna och kolla här! Damnit, hon är nästan för bra för den här stan och den där tävlingen.

 

Utelistan

Utelistan

1

Engla

Ingen här på redaktionen förstår varför hon är så poppis. Snälla, förklara gärna hennes storhet för mig!

 

2

Vendela Kirsebom

Vendela har nästan lika lite utstrålning som ett kylskåp.

 

3

Özz Nujen

Kanske att sparka in en öppen dörr, men Özz är så forcerad att Lars Danielsson framstår som en levndagsglad, supersprallig typ.

 Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på fler avsnitt här!