in

Inne eller ute?

Vecka 27 Mer

Innelistan

Innelistan

1

Jocke Åhlund

Casars nya singel ”No tomorrow” är en supersexig sommarhit med glam-inslag som slår både The Ark och Pop Levi på fingrarna. Hårt.

 

2

Love Antell

Love Antell är frontfiguren i Florence Valentin som mer och mer låter som Moneybrothers tronföljare.

 

3

Maja Ivarsson

Maja Ivarsson verkar komplett bindgalen men alldeles perfekt som rockstjärna. Dessutom såg hon stencool ut när hon tillsammans med The Sounds spelade i Hyde Park häromveckan.

 

4

Vendela Kirsebom

Nej, vi garanterar, du har inte fastnat i en 80-tals timewarp. Norska Vendela är tillbaka i rampljuset med en rafflande säsong av nya svenska och norska  ”Top Model”. Årests snaskigaste tv-underhållning.

 

5

Robert GustafssonRobert Gustafsson har känts lite på dekis ett tag, men nu är han tillbaka – mer knivskarp än tidigare. Kolla bara här.

 

Utelistan

Utelistan

1

Ola Salo

Först är The Ark pinsamt dåliga i Eurovision. Sedan kör de en heldeppig spelning på Hultsfred. Vad hände med gnistan, killar?

 

2

Linda Bengtzing

Så fort det går lite dåligt i Lindas karriär ska hon prata ut om sitt ”förhållande” med Magnus Hedman och den ”fula” seperationen. Tröttsamt.

 Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på fler avsnitt här!