in

Inne eller ute?

Innelistan 1 Linda Hammar Att hon vann branshfesternas största och enda pris ”Kristallen” för årets dokumentär är helt rätt. Men när får hon ett eget program, damnit? 2 Lykke Li Lykke Li har samarbetat med favoriten Kleerup och nästa vecka släpper hon sin EP ”Little bit” producerad av Björn Yttling. Ett nytt stjärnskott! 3 Per […] Mer

Innelistan

Innelistan

1

linda

Linda Hammar

Att hon vann branshfesternas största och enda pris ”Kristallen” för årets dokumentär är helt rätt. Men när får hon ett eget program, damnit?

chartarrow inne new

2

lykkeli

Lykke Li

Lykke Li har samarbetat med favoriten Kleerup och nästa vecka släpper hon sin EP ”Little bit” producerad av Björn Yttling. Ett nytt stjärnskott!

chartarrow inne new

3

permoberg

Per MorbergÅh, Sveriges bästa kock! Om han hade en egen restaurang skulle jag äta där varje dag. Hans kärleksmat. Dessutom får du bara inte missa intervjun med Per i dagens Metro.
En sån gentleman!

4

ris

Alexander Väggö von Zweigbergk

Paris Hilton är en riktig snuskgumma! Hennes nya kille Alexander är liksom 20 år gammal! Oh well, ett riktigt kap om man gillar youngsters. Och vi svenskar får ännu en anledning att vara stolta.

chartarrow inne new

5

renee

Reneé Nyberg

Renee är så många resor roligare än den där hoppetossan Mia Törnblom som hon har program med. Helt klart en värdig vinnare som årets programledare!

chartarrow inne new

Utelistan

Utelistan

1

joback

Peter Jöback

Hans skiva om ”rädslan på Stureplan” är så pretto. Brr, mig lurar han inte. Det är inte indie, det är inte tufft. Det är bara musikal.

chartarrow ute new

2

jocke

Jocke Berg

Nu har jag hört sönder ”Ingenting” till leda. Låten är ovanligt klen för att vara Kent, eller var tycker ni?

chartarrow ute new

3

lasse

Lars Winnerbäck

”Nya skivan är mörk” säger Lasse om nya skivan ”Daugava” (Har han läst ”Narnia”? Vad är det för titel?) . Men åh varför ska alla svenska manliga artister plötsligt må så himla dåligt? Är de gotiska tonårsbrudar eller? Solen skiner!

chartarrow ute new