in

Inne eller ute?

Innelistan1RobynRobyn är solklar etta i England. Och det är klart, med den låten, stilen och attityden är det omöjligt att inte lyckas.  2Roland HjortWhyreds Roland Hjort visade sin nya kollektion på Stockholms Modevecka och har redan hypats på åtråvärda Style.com. På tiden, säger vi och frossar i hans snyggaste kollektion på länge.  3Martina Haag”Underbar och […] Mer

Innelistan

Innelistan

1

Robyn

Robyn är solklar etta i England. Och det är klart, med den låten, stilen och attityden är det omöjligt att inte lyckas.

 

2

Roland Hjort

Whyreds Roland Hjort visade sin nya kollektion på Stockholms Modevecka och har redan hypats på åtråvärda Style.com. På tiden, säger vi och frossar i hans snyggaste kollektion på länge.

 

3

Martina Haag”Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra)” kommer snart som film med både Martina och Persbrandt. Oh, det kan inte bli annat än succé…
 

4

Carl Lundell

Uffes son Calle spelar i nya bandet Big Bird med Jocke Åhlund, Fireside-Frans och grabben Keller. Tuff macho-rock ’n’ roll med en twist!

 

5

Fredrik Virtanen

Han må vara Stockholmsdryg men ändå – nu har han hakat på Linda Skugges trend att helt solokvist återuppliva sin blogg med första hjälpen. That’s hot!

 

Utelistan

Utelistan

1

Martin Stenmarck

Yes!

 

2

Filip & Fredrik

Tecknat?
Moget!
Not.


 

3

Sibel

Ok, man ska inte sparka på nån som redan ligger. Men är det här verkligen nödvändigt?

 

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.