in

Inne eller ute?

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här: Lyssna på fler avsnitt här! Innelistan 1 Juvelen Årets absoluta flickfavorit som får det att kännas lite mer sommar. Lite tack vare hans Prince-pop och mycket tack vare hans […] Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Innelistan

Innelistan

1

Juvelen

Årets absoluta flickfavorit som får det att kännas lite mer sommar. Lite tack vare hans Prince-pop och mycket tack vare hans vansinniga charm.

 

2

Katrin Zytomierska

Glöm genast den där gamla Alex Schulman. Hans flickvän Katrin är way mycket roligare och äkta på ett sätt som Alex bara kan drömma om. Kolla in Katrins fantastiska blogg här och från och med igår på stureplan.se.

 

3

Maja Ivarsson

Maja är en helt perfekt rockstjärna. Och nu i helgen spelar hon tillsammans med The SoundsPeace & Love.

 

4

Isabel Lestapier Winqvist

Isabel verkar vara bad to the bone, hon fick nämligen sparken från Fröken Sverige efter att ha haft ”samarbetssvårigheter”. Hallå homegirl, inte ens Lindsay har lyckats med en sån bedrift.

 

5

César VidalDen nya Caesars-singeln ”No tomorrow” är en fläskig glampophamburgare med extra allt.

 

Utelistan

Utelistan

1

Frida Murenius

Årets sämsta ”låt”. Mycket märklig blogg. Tack och hej!

 

2

Familjen Wahlgren

De är säkert jättegulliga privat och allt sånt men just nu håller de på med någon typ av statskupp.

 

3

Anders Lundin

En tröttsam gammal planta.