in

Inne eller ute?

Innelistan 1 Anders Wendin Ja, vi tjatade om ”Just another summer” för flera veckor sedan. Men nu finns det en video också, till Moneybrothers somrigt grymma pophit.   2 David Hellenius David var Tv 4’s önskeprogramledare för ”Idol”. Men han tackade nej! Wow.   3 Hanna Fridén Glöm Elin Kling och allt vad de heter […] Mer

Innelistan

Innelistan

1

aw

Anders Wendin

Ja, vi tjatade om ”Just another summer” för flera veckor sedan. Men nu finns det en video också, till Moneybrothers somrigt grymma pophit.

 
chartarrow inne new

2

david

David Hellenius

David var Tv 4’s önskeprogramledare för ”Idol”. Men han tackade nej! Wow.

 
chartarrow inne new

3

hanna friden

Hanna Fridén

Glöm Elin Kling och allt vad de heter – den hetaste modetjejen där ute är Hanna Fridén, som enligt säkra källor är komplett galen. Och just därför så underhållande att läsa.

 

4

olasalo

Ola Salo

Damnit, så länge han håller sig till rockfestival istället för melodifestival är The Ark på väg upp igen.

 
chartarrow inne new

5

kleerup

Andreas Kleerup

Först gjorde han den här grymma ”With every heartbeat” med Robyn och sen en fantastisk discoremix på Shou Out Louds ”Tonight I have to leave it”. Kolla in Andreas Myspace här! 

 
chartarrow inne new

Utelistan

Utelistan

1

peter

Peter Jihde

Nu kommer det fram att Peter Jihde var en nödlösning som programledare för ”Idol”. Tacka gudarna för det! Vi började ju undra…

 
chartarrow ute new

2

tilde

Tilde Fröling

Alltså, Tilde är ofta cool och allt sånt, men varför har hon en genomskinlig, rosa konstig tunika på sig på SOLO’s nya omslag? Den ser inte klok ut! När någon här på redaktionen har gjort nåt dumt är den där tunikan vår dumstrut.

 
chartarrow ute new

3

per

Per Gessle

Roxette var ju grymma där ett tag. Men att köa i ett helt dygn för att se Gessle? Han spelar väl varje år?

 
chartarrow ute new