in

Inne eller ute?

Innelistan1Anders WendinAnders Wendin och hans Moneybrother har släppt en av årets svenska album – en skiva som bara bubblar av reggae, Bruce Springsteen, kärleksduetter och den där punkiga charmen som vi inte kan få nog av. Mmmm….  2Caroline WinbergHon vann Cafés stora modepris igår och visst är hon värd det. Å andra sidan är det […] Mer

Innelistan

Innelistan

1

a
Anders Wendin

Anders Wendin och hans Moneybrother har släppt en av årets svenska album – en skiva som bara bubblar av reggae, Bruce Springsteen, kärleksduetter och den där punkiga charmen som vi inte kan få nog av. Mmmm….

 
chartarrow inne new

2

c
Caroline Winberg

Hon vann Cafés stora modepris igår och visst är hon värd det. Å andra sidan är det liiite enklare när du är en välbetald toppmodell…Jaja, vi är bara avundsjuka.

 
chartarrow inne new

3

robyn
RobynVisst, hon får lite konkurrens av Moneybrother. Men hey – hennes ”With every heartbeat” är fortfarande en monsterhit där borta i England. Och imorgon spelar hon på ”Sommarkrysset”.
 

4

m
Martina Haag

Inte bara rolig utan verkar även ha en helt okej rulle i bagaget nu – ge er ut i helgen och kolla in ”Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra”) för den där nästan pinsamma feel-good-känslan.

 
chartarrow inne new

5

klaramia
Klara Zimmergren och Mia Skäringer

De nya Filip & Fredrik? Ja, varför inte? Nu när Kanal 5’s guldgossar flyttar till USA är det verkligen dags för en ny, modig humorduo. Och Klara och Mia från P3’s Roll On har i september ett eget program i SVT1.

 
chartarrow inne new

Utelistan

Utelistan

1

taw
Tomas Andersson Wij

Sveriges bästa klädda artist? Tomas? Trevlig musik och allt, men modeorakel? Världen är bra konstig. Snart kanske typ Elin Liljero vinner pris för årets bäst klädda kvinna också?

 
chartarrow ute new

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.