in

Inne eller ute?

Innelistan 1 Amanda JensenOavsett om hon går vidare i ”Idol” eller inte är Amanda ett av årets självklara fynd. 2 Gustaf Norén Mando Diaos nya singel är Libertines-doftande höstpop när den är som bäst. Kolla även in videon här och intervjun här. Yes, vi har Mando-feber! 3 Carolina GynningJ ag förstår faktiskt inte vad det […] Mer

Innelistan

Innelistan

1

amanda

Amanda JensenOavsett om hon går vidare i ”Idol” eller inte är Amanda ett av årets självklara fynd.

chartarrow inne new

2

gustaf

Gustaf Norén

Mando Diaos nya singel är Libertines-doftande höstpop när den är som bäst. Kolla även in videon här och intervjun här. Yes, vi har Mando-feber!

chartarrow inne new

3

gynning

Carolina GynningJ ag förstår faktiskt inte vad det är för vits med att Peter Jihde tar över ”Idol” nu? Gynning och Berg är ju ett klockrent par. Och Gynning, hon breakar citat efter citat.

chartarrow inne new

4

karin

Karin Winther

Jag säger det på en gång: Jag och Karin har känt varandra sen vi var små ungar men det är inte därför hon är het. Nej, det är för att – och nu är jag helt opartisk – gör ett viktigt och grymt musikprogram 4 dagar i veckan på annars avsomnade MTV.

chartarrow inne new

5

luuk

Kristian Luuk

Kristians nya program med premiär på söndag har ett gammeldags upplägg där Kristian och en superkänd gäst snicksnackar om musikvideos och han får Mona Sahlin att grina. Ja, inte varje gång då. Men på söndag!

chartarrow inne new

Utelistan

Utelistan

1

picasso

Marie Picasso

Det jag säger nu är mycket viktigt. Rösta inte fram Marie Picasso!

chartarrow ute new

2

joback

Peter Jöback

”Vår andra Carola” skrev Malena Rydell i dagens DN. Hur många tycker att en ”andra Carola” är någonting bra, upp med en hand?

3

lasse

Lars Winnerbäck

”Nya skivan är mörk” säger Lasse om nya skivan ”Daugava” (Har han läst ”Narnia”? Vad är det för titel?) . Men åh varför ska alla svenska manliga artister plötsligt må så himla dåligt? Är de gotiska tonårsbrudar eller? Solen skiner!

chartarrow ute new